• دوشنبه / ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ / ۲۳:۴۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 93121910927
  • خبرنگار : 71049

سخنانی درباره قاسم سلیمانی که بی‌بی‌سی پخش نکرد

سخنانی درباره قاسم سلیمانی که بی‌بی‌سی پخش نکرد

سیدحسین موسویان با شبکه تلویزیونی «بی‌بی‌سی وُرلد» درباره سردار قاسم سلیمانی فرماندهی سپاه قدس ایران گفت‌وگو کرده است که در پخش نهایی این برنامه، بی‌بی‌سی بخش‌هایی از سخنان موسویان را حذف کرد. اما موسویان چه گفته بود که پخش نشد؟

سیدحسین موسویان با شبکه تلویزیونی «بی‌بی‌سی وُرلد» درباره سردار قاسم سلیمانی فرماندهی سپاه قدس ایران گفت‌وگو کرده است که در پخش نهایی این برنامه، بی‌بی‌سی بخش‌هایی از سخنان موسویان را حذف کرد. اما موسویان چه گفته بود که پخش نشد؟

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، معاون پیشین دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ایران در برنامه‌ای که بی‌بی‌سی ورلد، درباره سردار قاسم سلیمانی تهیه و پخش کرد، درباره این فرمانده نظامی کشورمان گفت: سردار سلیمانی در هر دقیقه و هر روز و هر شب در طول هشت سال جنگ عراق، دانش نظامی را در عمل تجربه کرد. کسی که در خط مقدم جبهه‌های جنگ، دانش نظامی را آموخته با کسانی که در واحدهای آکادمیک آموزش دیده‌اند، متفاوت است. رهبری ایران او را «شهید زنده» خواندند چون بارها در طول جنگ تا مرحله شهادت پیش رفت.

موسویان در بخش دیگری از صحبت‌هایش که در پخش نهایی این برنامه حذف شد، گفت: ایران در زمان تجاوز صدام به ایران، با عراق نمی‌جنگید. در واقع تمام قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی از صدام حمایت کردند و ایران یک‌تنه در مقابل بزرگترین تجاوز منطقه‌ای و جهانی تاریخ معاصر ایستاد. ایران سرداران و فرماندهان نظامی بسیاری دارد که نشان این افتخار را به دوش می‌کشند. بی‌دلیل نیست که امروزه هیچ‌کدام از کشورهای منطقه حتی یک فرمانده مثل سردار سلیمانی ندارند که این‌گونه در کل منطقه خاورمیانه قدرتمند باشد.

سیدحسین موسویان

این دیپلمات پیشین کشورمان اظهار کرد: در دوران حکومت طالبان و زمانی که آمریکا قصد ورود جنگ با القاعده در افغانستان را داشت، ما مدتی در شورای امنیت بحث می‌کردیم که آیا ایران در مبارزه با القاعده همکاری کند یا خیر. سردار سلیمانی موافق بود، ضمن اینکه ساده‌دل هم نبود. او ضمن موافق بودن، به نیت آمریکا مظنون بود که آیا این یک دعوت تاکتیکی است یا صادقانه.

این بخش از صحبت‌های موسویان نیز حذف شده است. معاون پیشین دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: سردار سلیمانی یک استراتژیست نظامی بسیار واقع‌بین و ماهر است. ایران در دوران فرماندهی قاسم بر نیروی قدس، در مبارزه با القاعده در افغانستان که تهدید امنیت ملی ایران است، از ظرفیت‌های آمریکا بهره برد. زمانی که آمریکا با «محور شرارت» خواندن ایران، نشان داد که دنبال همکاری «تاکتیکی» بوده است، ایران هم آمریکا را در افغانستان تنها گذاشت تا بعد از 10 سال با صدها میلیارد خسارت و از دست دادن هزاران سرباز، محکوم به شکست و خروج از افغانستان باشد.

به گزارش ایسنا، وی در سخنانی دیگر که آنها هم در پخش برنامه بی‌بی‌سی حذف شده، گفت: برخلاف تبلیغاتی که در غرب علیه سردار سلیمانی می‌شود، او یک مسلمان تندرو، متعصب و خشک‌مغز نیست. او یک مسلمان معتدل و فرمانده‌ای کارکشته و واقع‌بین است که منافع ملی ایران برایش اصل است، اما این منافع را در ایجاد صلح و ثبات و امنیت عمومی در خاورمیانه می‌جوید. اینکه او امروز در خط مقدم مبارزه با داعش در صحنه‌های جنگ حضور یافته و جانش را به خطر انداخته بهترین سند و دلیلی است که هم به دنبال ثبات ایران است و هم ثبات منطقه؛ چون داعش بلای جان منطقه است. بنابراین اگر قدرت‌های منطقه‌ای عقل داشته باشند، باید یک نیروی مشترک نظامی برای مبارزه با داعش تشکیل دهند و فرماندهی آن را به عهده سردار سلیمانی بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۹ ۰۱:۵۷

جزاک الله خيرا

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۹ ۰۲:۵۳

خدا پشت و پناه سردار سليماني باشد

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۹ ۰۷:۴۱

ياشاسين ايرانن دلاور بالاسي سردار سليماني/خدايا خودت پشت و پناهش باش/آمين

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۹ ۰۸:۰۷

دوست داريم حاج قاسم

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۹ ۰۸:۴۰

مگه شما بي بي سي نگاه ميکنيد؟