• چهارشنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93121307785
  • خبرنگار : 71518

پیوس: پرسپولیس نباید مغرور شود/ درخشان در تیم صمیمیت ایجاد کرده است

پیوس: پرسپولیس نباید مغرور شود/ درخشان در تیم صمیمیت ایجاد کرده است

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس می‌گوید این تیم نباید با پیروزی مقابل بنیادکار مغرور شود. او هم‌چنین تاکید دارد که حمید درخشان باید بماند چون صمیمیت را به تیم آورده است.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس می‌گوید این تیم نباید با پیروزی مقابل بنیادکار مغرور شود. او هم‌چنین تاکید دارد که حمید درخشان باید بماند چون صمیمیت را به تیم آورده است.

فرشاد پیوس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره پیروزی پرسپولیس مقابل بنیادکار، اظهارکرد: بازی زیبایی را از پرسپولیس شاهد بودیم. پرسپولیس مقابل بنیادکار یک روز خوب را پشت سر گذاشت.

او در ادامه درباره عملکرد حمید درخشان نیز گفت: من از همان ابتدا از حضور درخشان در پرسپولیس حمایت کردم او باید می‌ماند و کار می‌کرد. عملکرد درخشان مثبت بود و توانسته دوستی و صمیمیت را در تیم ایجاد کند و این موضوع در روند موفقیت پرسپولیس تاثیرگذار بوده است.

پیوس در ادامه صحبت‌های خود، درباره مسائل فنی دیدار پرسپولیس و بنیادکار ازبکستان، اظهار کرد: پرسپولیس در ابتدا بازی خوبی به نمایش گذاشت و حریف را کنترل کرد. محمد نوری در میانه میدان عملکرد خوبی داشت و با پاس‌های دقیق مهاجمان را در موقعیت گلزنی قرار می داد. تک گل پرسپولیس روی پاس زیبای نوری به دست آمد که این موضوع توانایی‌های او را نشان می‌دهد.

او افزود: بنیاد کار هم یک تیم حرفه‌ای است. پرسپولیس در نیمه دوم کمی عقب کشید و سعی داشت روی ضد حمله دروازه حریف را تهدید کند. در این امر هم موفق عمل کرد.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در ادامه با بیان این که پرسپولیس نباید با پیروزی مقابل بنیادکار مغرور شود، اضافه کرد: کادرفنی باید تدبیری را اتخاذ کند که این روند ادامه داشته باشد. این تیم باید در لیگ هم زیبا بازی کند و نتیجه‌ بگیرد.

انتها‌ی‌ پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۱۰:۴۶

شوک وارد شده به پرسپوليس با آمدن مديرعامل جديد باعث اين پيروزي ها شده وگرنه تيم همون تيمه ودرخشان هم همان درخشان الکي اين نتايج را به حساب درخشان نذارين

avatar
۱۳۹۳-۱۲-۱۳ ۱۲:۰۳

تو بد وضعي هستيم . از يه طرف دوست داريم تيم نتيجه بگيره از طرف ديگه نميخواهيم با اين بردها دوباره درخشان رو براي فصل بعد نگه دارن