• جمعه / ۱۴ فروردین ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93120603579
  • خبرنگار : 71523

وضعیت اعطای بورسیه تحصیلی در سال 94

وضعیت اعطای بورسیه تحصیلی در سال 94

مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان اظهار کرد:طبق برنامه پنجم سالانه باید 2000 دانشجوی بورسیه و 3000 دانشجوی غیربورسیه پذیرش شوند.

مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان اظهار کرد:طبق برنامه پنجم سالانه باید 2000 دانشجوی بورسیه و 3000 دانشجوی غیربورسیه پذیرش شوند.

دکتر صمد حاج‌جباری در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا درباره وضعیت اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان خارجی گفت: اعطای بورسیه به توسعه ارتباطات علمی و گسترش روابط بین دو کشور کمک می کند و این اقدام در چارچوب سیاست های کلی کشور مبنی بر توسعه روابط بین الملل در یک سقف مشخص انجام می شود.

وی با بیان اینکه بورس مسیری برای شناساندن دانشگاه جهت توسعه پذیرش دانشجوی شهریه پرداز است، ادامه داد: هنگامی که بحث بورس مطرح می شود، همکاری دو طرفه برقرار می شود. برای مثال تفاهم نامه ای منعقد شده و در آن ذکر می شود 10 بورس ارائه می دهیم و آمادگی داریم اساتید دانشگاه های کشور مقابل را با هزینه شخصی تربیت کنیم.

مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان با اشاره به برنامه پنجم ،اظهار کرد:طبق برنامه پنجم سالانه باید 2000 دانشجوی بورسیه و 3000 دانشجوی غیربورسیه پذیرش شوند و بورس هایی که در حاشیه اجلاس اعطا شد در قالب همان 2000 بورس تعریف شده است و مشکلی ایجاد نمی کند. معمولا برای هر کشور 10 بورسیه در نظر گرفته شد که شامل پنج بورس در مقطع کارشناسی، سه بورس در مقطع ارشد دو بورس در مقطع دکترا می شود.

حاج‌جباری با تاکید بر اینکه بورس مسیری برای شناساندن دانشگاه جهت توسعه پذیرش دانشجوی شهریه پرداز است، ادامه داد: هنگامی که بحث بورس مطرح می شود، همکاری دو طرفه برقرار می شود. برای مثال تفاهم نامه ای منعقد شده و در آن ذکر می شود 10 بورس ارائه می دهیم و آمادگی داریم اساتید دانشگاه های کشور مقابل را با هزینه شخصی تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه دانشجویان خارجی انتظار دارند در دانشگاه های برتر ایران تحصیل کنند تا مدرکی که اخذ می کنند معتبرتر باشد، افزود: تعداد دانشگاه های معتبر ما در چند سال گذشته محدود بود اما اکنون بسیاری از دانشگاه ها در سطح استان ها به این توانایی رسیدند که بتوانند در این بخش عمل کنند، اما کشورهای دیگر همه دانشگاه های ما را نمی شناسند و ممکن است از این نظر نگرانی داشته باشند که باید این نگرانی برطرف شود.

مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی سازمان امور دانشجویان ادامه داد: درحال حاضر دانشگاه های جدیدتری در داخل کشور آماده پذیرش دانشجوی خارجی هستند،باید دانشگاه‌های مورد تایید در این حوزه مشخص شوند و یک هماهنگی داخلی ایجاد می شود تا این دانشگاه‌ها از نظر تجهیز امکانات مورد حمایت قرار بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۰۱-۱۴ ۱۶:۰۲

ايسنا لطفا پرونده بورسيه ها رو پيگيري کن که به کجا رسيده تا بدونن مردم فراموش نکردن و منتظر نتيجه ي اونن

avatar
۱۳۹۴-۰۱-۱۵ ۰۶:۰۲

لطفا به ايشان و مسئولان محترم بفرماييد به جاي گسترش روابط به فکر ابروي ايران هم باشند و حداقل به دانشجويان ايراني خارج از کشور ارز دولتي را با اين همه اما و اگر عطا نکنند. نگوييد مي خواستيد نرويد در ايران دانشگاه ها براي همه ظرفيت دارند. اين يک قاعده در تمام دنياست که دانشجو به ساير کشورها بفرستد. از امريکا و انگليس و فرانسه دانشجو هاي فراواني در مالزي و هند و... در حال تحصيل هستند