• سه‌شنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93120502726

قاچاق کدام کالاهای خانگی بیشتر است؟

قاچاق کدام کالاهای خانگی بیشتر است؟

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: میزان قاچاق با افزایش تعرفه واردات بیشتر می‌شود و در بین لوازم خانگی، کالاهایی مثل کولر گازی و اقلام کوچک‌تر همچون جاروبرقی و چرخ‌گوشت بیشتر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران گفت: میزان قاچاق با افزایش تعرفه واردات بیشتر می‌شود و در بین لوازم خانگی، کالاهایی مثل کولر گازی و اقلام کوچک‌تر همچون جاروبرقی و چرخ‌گوشت بیشتر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود.

محمد طحان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: تولیدات لوازم خانگی پاسخگوی نیاز داخل است و انبارها پر از کالاست که در این زمینه مشکلی وجود ندارد ولی میزان قاچاق به ویژه در برخی کالاهای خانگی زیاد است.

کاهش قاچاق تلویزیون‌ها تا سایز 50 اینچ

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان این‌که قاچاق تلویزیون‌های تا سایز 50 اینچ بسیار کاهش یافته است، افزود: قاچاق تلویزیون‌های تا سایز 50 اینچ مقرون به صرفه نیست و اگر در این زمینه واردات غیرقانونی انجام شود، بیشتر از طریق شهر مرزی بانه است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قطع واردات لوازم خانگی کار صحیحی است یا خیر؟ گفت: اگر واردات لوازم خانگی قطع شود، ظلم به مردم خواهد بود چون قیمت‌ها افزایش می‌یابد و حق انتخاب از مردم سلب می‌ شود.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران اظهار کرد: تجربه ثابت کرده در هر حوزه‌ای که رقابت وجود نداشته، آن حوزه پیشرفت نکرده و قیمت‌ها نیز افزایش می‌یابد در صورتیکه با وجود رقیب، همه در حال رقابت خواهند بود و تخفیف‌هایی نیز در برخی از کالاهای و بنا به صلاحدید اعمال می‌کنند که این کار در نهایت به نفع مصرف‌کننده است.

تعرفه 80 درصدی برای واردات یخچال و لباسشویی

طحان‌پور با بیان این‌که در حال حاضر تعرفه واردات لوازم خانگی از قبیل یخچال و لباسشویی حدود 80 درصد است، گفت: تعرفه واردات لوازم خانگی کوچک‌تر مثل آب‌میوه‌گیری، جاروبرقی و چرخ گوشت 40 تا 50 درصد است.

وی در ادامه تاکید کرد: نیروی انسانی برای نظارت در همه مغازه‌های لوازم خانگی وجود ندارد ولی با اجباری شدن استاندارد این کالاها و اجرای دقیق آن می‌توان از بسیاری مشکلات کاست.

رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران با بیان این‌که قیمت کالاهای داخلی در مقایسه با رقبای خارجی بسیار بالاتر است، گفت: قیمت تمام شده کالاهای ایرانی بالاست و این در حالی است که معمولا در کشور‌های دیگر از صادر‌کنندگان حمایت می‌شود و امکاناتی در اختیار آنها قرار می‌گیرد.

طحان‌پور گفت: صادرات در برخی کالاها مثل چرخ خیاطی، آب‌گرمکن و بخاری گازی خوب است و توان رقابت با کالای خارجی را داریم. در زمینه‌ صادرات کولر آبی به آفریقا یا کشور‌های همسایه همچون عراق و افغانستان نیز وضعیت خوبی داریم و در تولیدات اجاق گاز نیز قابل رقابت هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha