سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه ما هیچ ارتباطی با آقای احمدینژاد نداشته، نداریم و نخواهیم داشت، گفت: زمانی هم که ایشان رییسجمهور بودند جزء منتقدانشان بودیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدکمالالدین سجادی صبح امروز در نشست خبری خود، در ارزیابی از جایگاه احمدینژاد در بین اصولگرایان، گفت: ما هیچ ارتباطی با آقای احمدینژاد نداشته، نداریم و نخواهیم داشت و زمانی هم که ایشان رییسجمهور بودند جزء منتقدانشان بودیم و در ارتباط با آقای مشایی نامه مفصلی به ایشان نوشتیم.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: البته ایشان زحماتی هم کشیدند اما به هر ترتیب دیگر زمانشان سپری شده و نظام دو دوره فرصت در اختیار او گذاشت و آقای احمدینژاد هر کاری که میخواست میتوانست انجام دهد. امیرکبیر سه سال سمت داشت اما کلی کار انجام داد.
وی با بیان اینکه فعالیتهای آقای احمدینژاد از نظر جبهه خط امام و رهبری دیگر قابل بحث نیست، در پاسخ به این سوال که آیا به نظر شما احمدینژاد میتواند به نوعی خودش را به اصولگرایان تحمیل کند، اظهار کرد: به هر ترتیب قدرت کلمات خیلی زیاد است چنانچه آقای دکتر روحانی از کلماتی چون اعتدال، تدبیر، امید و نمادی مثل نماد کلید استفاده کرد که قدرت بسیج کردن دارند و میتوانند آرا را جابجا کنند. آقای احمدینژاد هم در زمانی از شعارهایی استفاده کرد و رفتارهایی بروز داد که باعث شد مردم توجه خاصی به ایشان داشته باشند اما به هر ترتیب هشت سال فرصت در اختیارشان قرار گرفت.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین درباره وضعیت رحیمی معاون اول رییسجمهور سابق نیز گفت: در پرونده آقای رحیمی یک نکته مثبت دیده میشود و آن این است که قوه قضاییه صرفنظر از چهره و پیشینه اشخاص بررسیهای خود را انجام میدهد و حکم صادر میکند و این نقطه قوت قوه قضاییه قلمداد میشود و مایه امید است.
وی با بیان اینکه نگاه قوه قضاییه تشخیص مصالح انقلاب و نظام است، ادامه داد: این درست نیست که همه کاسه و کوزهها در این پرونده سر اصولگرایان بشکند چرا که به هر ترتیب آن طرف هم پرونده کم ندارند و ما در موضوع فتنه نیز نمیگوییم همه اصلاحطلبان درگیر آن بودند بلکه معتقدیم موضوع فتنه به بخشی از اصلاحطلبان بر میگردد.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره رحیمی گفت: من آقای رحیمی را نمیشناسم و هیچ وقت با او مواجه نبودم و نمیدانم به لحاظ فردی و اعتقادی به چه شکلاند اما به هر ترتیب کار قوه قضاییه را تایید میکنم و این را هم میگویم که سوء استفاده از پروندهها درست نیست و این موضوع مربوط به شخص است و ربطی به جناح و گروه ندارد.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین در ارزیابی خود از نامه مقام معظم رهبری به جوانان غرب و آمریکای شمالی، اظهار کرد: این نامه که با ادبیات نرم و پرسشگری به این جوانان نوشته شده بود در واقع پیامی برای روشنفکران و نخبگان فرهنگی غرب هم میتواند داشته باشد.
سجادی همچنین موضوع کلیدی و ریشهای اسلام هراسی که در نامه مقام معظم رهبری مورد توجه قرار گرفته بود را حائز اهمیت دانست.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین با توجه به وقایع تروریستی در فرانسه، گفت: ما اقدامات تروریستی هر جا که باشد را محکوم میکنیم و چنین کارهایی به خاطر ترسی است که آنها از اسلام دارند.
وی در ادامه اظهار کرد:معتقدیم برای بهتر فعال شدن اصولگرایان باید انسجام و همگرایی داشته باشیم و در این راستا اصولگرایان زیرساختهایی همچون قانون اساسی، ولایت فقیه و استفاده از گروههای مرجع همچون جامعتین را دارند.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره اقدام نشریه فرانسوی در توهین به پیامبر اکرم (ص)، گفت: اقدام زشت این نشریه را محکوم میکنیم و کسانی که به نام آزادی به مقدسات توهین میکنند باید جوابگو باشند.
وی همچنین در ارزیابی خود از مذاکرات هستهای کشورمان نیز گفت: مذاکرات هستهای باید با توجه به خطوط قرمزی که رهبری مدنظر دارند پیش برود و البته ما از زحمات گروه مذاکرهکننده تشکر میکنیم و این موضوع را مورد توجه قرار میدهیم که آمریکاییها قابل اعتماد نبوده و نیستند و با لحن استکباری و غیرمنطقی جلو آمدهاند، بنابراین ما حق داریم که به آنها اعتماد نداشته باشیم.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری رعایت خطوط قرمز و حفظ شان نظام و مردم انقلابیمان را انتظارات تشکل متبوعش از تیم مذاکرهکننده خواند و ادامه داد: در این شرایط که به حضرت پیامبر (ص)توهین شده و بعضی سیاستمداران معلومالحال فرانسه تظاهرات کردهاند چه ضرورت داشت که وزیر خارجه به پاریس برود. ایشان میتوانست این سفر را عقب بیندازند. همچنین چه ضرورتی وجود داشت که آقای ظریف با آقای کری پیادهروی کند.
سجادی در پاسخ به این سوال که آیا شما به این پیادهروی ایراد دیپلماتیک وارد میدانید؟ اظهار کرد: باید پرسید نتیجه این کار چه بود؟ امیدواریم آقای ظریف که برای توضیح به مجلس میروند در این باره جواب مستدل و منطقی داشته باشند تا دل ما هم آرام بگیرد.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری همچنین گفت: آقای نوبخت به عنوان سخنگوی دولت نیز گفتهاند که انتقادات وارد شده به موضوع پیادهروی آقای ظریف و وزیر امور خارجه آمریکا سخیف بوده است در حالیکه اصلا این پیادهروی در شان این دولت که رییسجمهور روحانی دارد و همچنین مردم ما نبود.
وی پرسید آیا این قدمزنی تاثیر و فایدهای برای ما دارد در حالیکه این نوع اقدام جزء پروتکل نیست و وقتی چنین کاری انجام میشود باید جوانب و اطراف آن نیز سنجیده شود.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری در ادامه در ارزیابی فعالیت احزاب و گروههای سیاسی برای انتخابات آینده، اظهار کرد: اصلاحطلبان رسما فعالیتهای خود را شروع کردهاند و روی این موضوع متمرکز هستند و البته در کنار آن از اختلافافکنی در جناح اصولگرا هم دریغ نمیورزند.
سجادی گفت: کارگروه و کمیتههای ما نیز در حال جمعآوری اطلاعات هستند و راهبرد و راهکارهای مدنظر را مورد توجه قرار دادهایم و مهمترین راهبرد ما نیز کمک به ایجاد انسجام و همگرایی با سایر احزاب برادر و خواهر است. در این راستا با جامعتین ارتباط ارگانیک و سنتی داریم و حدود یک ماه قبل حضور آیتالله محمد یزدی رسیدیم و مهمترین محور بحثهای ما در نظر گرفتن راههای انسجام و همگرایی بین اصولگرایان بود.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه قصد داریم با جامعه روحانیت نیز ملاقات داشته باشیم، گفت: هماکنون به فهرست انتخاباتی کاری نداریم و در حال جمعآوری اطلاعات لازم برای استفاده خود و سایر احزاب و تشکلها هستیم.
وی در ارزیابی خود از انتخابات آینده نیز با بیان اینکه این انتخابات، انتخابات پرشور و با نرخ مشارکت بالا خواهد بود، گفت: اگر اصولگرایان انسجام و همگرایی و هماهنگیشان را بیشتر کنند و مکانیزمهایی همچون 6+5 البته پیشرفتهتر از آن داشته باشند باز هم شبیه همین مجلس را خواهیم داشت.
سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره وضعیت جبهه پایداری نیز با بیان اینکه پایداریها برادران اصولگرای ما هستند، تصریح کرد: آنها فاصله خود را با دولت قبل حفظ کردهاند و ما مشترکات زیادی با آنها داریم و اگر قرار باشد انسجام و همگرایی بین اصولگرایان وجود داشته باشد آنها هم یک ضلع خواهند بود.
سجادی با بیان اینکه هماکنون احزابی مثل موتلفه با پایداریها جلساتی دارند، اظهار کرد: دور از ذهن نیست که با جبهه پایداری ائتلاف شکل بگیرد البته اصولگرایان باید منافع حزبی و فردیشان را کمرنگ کنند تا فرصت خدمت را در مجلس بعدی داشته باشند نه اینکه مجلس را به جناح رقیب تقدیم کنند.
انتهای پیام
نظرات