• جمعه / ۲۶ دی ۱۳۹۳ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93102614102

در گفت‌وگو با ایسنا عنوان شد

مرغ‌ها روی دست مرغداران ماندند

مرغ‌ها روی دست مرغداران ماندند

عضو اتحادیه سراسری مرغ گوشتی کشور گفت:​ شرکت پشتیبانی امور دام به مرغداران وعده داده بود مرغ آن‌ها را خریداری کند اما اکنون مرغ‌ها خریدار ندارند و ​تعدادی از مرغداران از ناچاری و برای تامین هزینه‌های خود اقدام به عرضه مرغ زنده در حاشیه خیابان‌ها کرده‌اند.

عضو اتحادیه سراسری مرغ گوشتی کشور گفت:​ شرکت پشتیبانی امور دام به مرغداران وعده داده بود مرغ آن‌ها را خریداری کند اما اکنون مرغ‌ها خریدار ندارند و ​تعدادی از مرغداران از ناچاری و برای تامین هزینه‌های خود اقدام به عرضه مرغ زنده در حاشیه خیابان‌ها کرده‌اند.

محمدحسین زمانی‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا​ در خوزستان اظهار کرد: ​مرغداران به امید خرید مرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام برای ذخیره سازی، اقدام به جوجه ریزی زیاد کردند اما حالا که تولید آن‌ها آماده است این شرکت، مرغ آن‌ها را نمی​خرد یا این ‌که قیمت خیلی پایینی به آن‌ها پیشنهاد داده است. در حالی که هزینه‌های تولید مرغ بیش از قیمت پیشنهادی است.

وی افزود: قیمت پیشنهادی شرکت پشتیبانی امور دام و کشتارگاه‌ها به ازای هر کیلوگرم 3500 تومان بوده و مرغداران راضی به این قیمت نیستند زیرا هزینه هر کیلوگرم مرغ 5000 تومان در مرغداری تمام شده است.

زمانی‌راد یادآور شد: شرکت پشتیبانی امور دام و کشتارگاه‌ها با برخی رفتارهای نادرست، قیمت مرغ را کاهش داده اند و از 10 روز گذشته اعلام کرده بودند که مرغ را خریداری و ذخیره‌سازی می‌کنند اما مرغ استان خوزستان را نخریدند.

وی ادامه داد: کشتارگاه‌ها می‌خواهند مرغ را به قیمت هر کیلوگرم 3500 تومان از مرغداران خریداری و به قیمت 6000 تومان در بازار عرضه کنند که این اقدام ضربه بزرگی به صنعت مرغداری استان وارد می‌کند.

عضو اتحادیه سراسری مرغ گوشتی کشور با بیان این‌که تعدادی از مرغداران از ناچاری و برای تامین هزینه‌های خود اقدام به عرضه مرغ زنده در حاشیه خیابان‌ها کرده‌اند، عنوان کرد: به طور کلی عرضه مرغ زنده صحیح نیست و احتمال انتقال بیماری را به مردم در پی دارد. مرغ باید از مرغداری به کشتارگاه منتقل و از این طریق در بازار عرضه شود.

زمانی‌راد تصریح کرد: ​مرغداران به دلیل صرف هزینه‌های زیاد و جلوگیری از متضرر شدن، اقدام به چنین کاری کرده اند.

وی اظهار کرد: با توجه به تولید انبوه مرغ در کشور لازم است دولت برای عرضه مازاد تولید و جلوگیری از متضرر شدن مرغداران، فکری برای صادرات مازاد تولید کند و تقاضا داریم زمینه صادرات را برای این محصول استراتژیک برای حمایت از مرغداران فراهم کند.

عضو اتحادیه سراسری مرغ گوشتی کشور به مرغداران هشدار داد میزان تولید خود را کاهش دهند زیرا در حال حاضر بیش از 150 هزار تن مرغ منجمد در سردخانه‌های کشور نگهداری شده و دولت قرار است این حجم مرغ را اواخر سال و ایام عید در بازار عرضه کند لذا این کار قطعا در افت قیمت مرغ تاثیر زیادی خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha