• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۳ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93102111198
  • خبرنگار : 71452

اسرار شکل‌گیری لکه‌های قهوه‌ای روی پوست سیب

اسرار شکل‌گیری لکه‌های قهوه‌ای روی پوست سیب

تحقیقات صورت گرفته توسط محققان آلمانی نشان می‌دهد، بارندگی و آب‌های سطحی در اواخر فصل رشد، منجر به ایجاد لکه‌های قهوه‌ای رنگ بر روی پوست سیب می‌شوند.

تحقیقات صورت گرفته توسط محققان آلمانی نشان می‌دهد، بارندگی و آب‌های سطحی در اواخر فصل رشد، منجر به ایجاد لکه‌های قهوه‌ای رنگ بر روی پوست سیب می‌شوند.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، لکه‌های کوچک قهوه‌ای رنگ بر روی پوست سیب با لکه‌هایی که در اثر آفت یا فاسد شدن سیب ایجاد می‌شوند، متفاوت هستند.

محققان دانشگاه هانوفر در تحقیقات خود دریافتند، این لکه‌های قهوه‌ای رنگ کوچک بر روی پوست سیب در اثر از بین رفتن سلول‌های اپیدرمال و هیپودرمال ایجاد می‌شوند.

مرگ سلولی منجر به میکروشکاف‌هایی بر روی پوست میوه شده و در نهایت باعث شکل‌گیری لکه‌های قهوه‌ای کوچک بر روی پوست می‌شود.

بارندگی و آب‌های سطحی در اواخر فصل رشد به تشدید لکه‌های قهوه‌ای رنگ کمک می‌کنند؛ برعکس سیب‌هایی که در دوره فصل رشد خشک نگه داشته شوند، با میزان کمتری از لکه‌های قهوه‌ای مواجه می‌شوند.

نتایج این تحقیق در مجله HortScience منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha