• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۳ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 93102010927
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

رییس گروه سنجش و ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش:

میزان مشارکت مردم در آموزش و پرورش مطلوب نیست

میزان مشارکت مردم در آموزش و پرورش مطلوب نیست

نماینده وزیر و رییس گروه سنجش و ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگرچه میزان مشارکت مردم و انجمن های اولیا و مربیان در آموزش و پرورش مطلوب نیست اما با یک نگاه برنامه محور تقویت تشکلهای مردمی و مشارکت های هدفمند مردمی به دنبال رونق این ظرفیت مهم هستیم و باب تعامل و همکاری به خوبی فراهم است.

نماینده وزیر و رییس گروه سنجش و ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگرچه میزان مشارکت مردم و انجمن های اولیا و مربیان در آموزش و پرورش مطلوب نیست اما با یک نگاه برنامه محور تقویت تشکلهای مردمی و مشارکت های هدفمند مردمی به دنبال رونق این ظرفیت مهم هستیم و باب تعامل و همکاری به خوبی فراهم است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، عبدالرسول عمادی در آیین کریم و معارفه ی مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان با اشاره به راهبردهای وزارت آموزش و پرورش در دولت یازدهم اظهارکرد: افزایش مشارکت همه معلمان درامر تعلیم وتربیت، مشارکت نهادها و سازمانهای خارج از مجموعه آموزش و پرورش ، مشارکت اولیا و مربیان در اداره مدارس و همچنین توسعه مشارکت بخش خصوصی و خیرین نوع اندیش به عنوان اهداف راهبردی درمتن برنامه های وزارت آموزش و پرورش قرارداد.

عبدالرسول عمادی افزود: ساماندهی مطلوب و کارآمد نیروی انسانی ،بهبود مدیریت آموزشگاهی و توسعه همه جانبه مشارکت مردمی از دیگر اهداف است که درنظام برنامه ریزی کاربردی آموزش و پرورش قرار دارد و یک باورعملی است.

وی تاکید کرد: نیروهای انسانی در دستگاه تعلیم و تربیت نقش خطیری در رویکرد سازمانی و رسیدن به اهداف متعالی دارد و این مهم از جمله سیاست‌های جدی آموزش و پرورش کشور است.

این مقام مسوول درادامه گفت: اگرچه میزان مشارکت مردم و انجمن های اولیا و مربیان در آموزش و پرورش مطلوب نیست اما با یک نگاه برنامه محور با تقویت تشکلهای مردمی و مشارکت های هدفمند مردمی به دنبال رونق این ظرفیت مهم هستیم و باب تعامل و همکاری به خوبی فراهم است.

نماینده وزیر آموزش و پرورش در همین راستا با تاکید بر افزایش اختیارات مدیران استانها و پرهیز از تمرکزگرایی خاطرنشان کرد کرد: اگرچه در دولت گذشته سیاست تمرکززدایی که پیشتر در قالب برنامه های مدون از جمله افزایش اختیارات آموزش و پرورش استانها کمرنگ گردید و اختیارات در وزارتخانه متمرکز و بودجه ها ملی شد اما در دولت یازدهم این رویه به مسیرسابق خود برگشت و سیاست تمرکززدایی جانشین تمرکزگرایی شده است.

وی در همین راستا بیان کرد: نظام مدیریت آموزشی باید متناسب با استانداردهای تخصی دنبال شود و با تفویض اختیار در بودجه‌ ریزی‌های خرد مدرسه محوری احیا شود و به جای تمرکز در وزارتخانه، به استانها منتقل شود.

این مقام مسوول همچنین با قدردانی ازخدمات ارزنده احمد آخوندی درمدت پنج سال مسوولیت اداره کل آموزش وپرورش استان هرمزگان ،روند تغییر وتحولات مدیریتی این مجموعه دراستان را منطقی و آرام عنوان کرد وگفت:در تداوم دستاوردها ، در یک همگرایی و وفاق نظر،از میان همه گزینه های شایسته تصدی، سرانجام علی کرمپورچهره نام آشنا، از فرهنگیان باسابقه، ایثارگر و متخصص در امر راهبری نظام تعلیم و تربیت به عنوان فردی شایسته عهده دار مسوولیت آموزش وپرورش استان هرمزگان شد که این انتصاب قطعا چشم اندازی روشنی را برای تحول و کارآمدی بیشتر درآموزش و پرورش این خطه از میهن اسلامی نوید می دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha