• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۳ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93101608561

دستیابی محققان دانشگاه تهران به فناوری تبدیل زائدات پالایشگاهی به کود سولفاته

دستیابی محققان دانشگاه تهران به فناوری تبدیل زائدات پالایشگاهی به کود سولفاته

محققان دانشگاه تهران به فناوری تبدیل زائدات پالایشگاه‌ به کود سولفاته جهت افزایش راندمان محصولات کشاورزی دست یافتند.

محققان دانشگاه تهران به فناوری تبدیل زائدات پالایشگاه‌ به کود سولفاته جهت افزایش راندمان محصولات کشاورزی دست یافتند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا عبدالرضا کرباسی رییس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران ضمن اعلام این خبر، از عزم این دانشکده برای اجرایی کردن مفاد تفاهم نامه همکاری علمی تحقیقاتی وزرات علوم و سازمان محیط زیست خبر داد.

کرباسی با اشاره به تفاهم‌نامه اخیر وزرات علوم و سازمان محیط زیست با حضور دکتر فرهادی و دکتر ابتکار که بتازگی در وزارت علوم منعقد شده است، اظهار کرد : دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران به عنوان یکی از مراکز دانشگاهی و پژوهشی فعال و باسابقه در حوزه محیط زیست آماده اجرای مفاد این تفاهم نامه برای رسیدن به اهداف کلان زیست محیطی کشور است.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی ویژه در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به منظور کاهش آلاینده‌های زیست‌ محیطی از جمله اهداف این تفاهم نامه است، در باره طرح های اجرایی دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران در این حوزه اظهار داشت : راه اندازی آزمایشگاه پسماند و انرژی ، تولید انرژی از جلبک ها به عنوان سوخت پاک ، استفاده از زیست فناوری نظیر جلبک ها در تصفیه پساب و خصوصاً پالایش نیترات و فسفات ، از جمله طرح هایی است که در دانشکده محیط زیست به ثمر رسیده است.

کرباسی افزود : فناوری بازیافت بطری های پت و تبدیل آن به ترفتالیک اسید در دانشکده محیط زیست کسب شد و آماده عرضه به بازار است. این دانشکده هم چنین تبدیل زائدات پالایشگاهی نظیر گوگرد به کود سولفاته جهت افزایش راندمان محصول به هکتار در بخش کشاورزی آزمایشات مقدماتی خود را با موفقیت به پایان رسانده است.

وی گفت : یکی از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا نیز در محوطه دانشکده محیط زیست قرار دارد و داده برداری می شود.

به گزارش ایسنا اجرای تدابیر و منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه علمی و بهره برداری همه جانبه از ظرفیت دانشگاه ها و مراکز پژوهشی در زمینه توسعه فناوری های پیشرفته، هم افزایی ظرفیت های علمی، تحقیقاتی و اجرایی دو طرف و بهره وری از توان بالقوه و بالفعل مراکز دانشگاهی، پژوهشی و انجمن های علمی در خصوص ارتقای کیفی و کمی حوزه محیط زیست، بومی سازی و کاربردی ساختن پروژه های زیست محیطی پایان یافته یا در حال اجرا در دانشگاه ها، از جمله مفاد این تفاهم نامه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha