• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۳ / ۰۹:۱۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93101507824
  • منبع : مطبوعات

روش جدید محققان ایرانی برای حفظ عطر و طعم اسانس هل در چای

روش جدید محققان ایرانی برای حفظ عطر و طعم اسانس هل در چای

عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از ریزپوشانی اسانس هل به منظور رهایش کنترل شده عوامل معطر آن و بهبود طعم چای خبر داد.

عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از ریزپوشانی اسانس هل به منظور رهایش کنترل شده عوامل معطر آن و بهبود طعم چای خبر داد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر علیرضا صادقیان با بیان اینکه بسیاری از مواد مفید و عامل اصلی عطر و طعم هل حساسیت فوق‌العاده‌ای نسبت به اکسیداسیون دارد، اظهار کرد: در این راستا ریزپوشانی این ترکیبات به منظور محافظت از آنها در مقابل اکسایش و رهایش کنترل شده در دمای بالای 80 درجه سانتیگراد می‌تواند به حفظ عطر و طعم اسانس هل در چای کمک کرده و حس مطلوبتری را برای مصرف کننده ایجاد کند.

وی ادامه داد: در واقع این روش ترکیبات مولد عطر و طعم را در برابر اکسایش و شرایط جوی محافظت کرده و سبب افزایش پذیرش محصول از سوی مصرف کننده می‌شود.

عضو هیأت علمی گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی اضافه کرد: بیشتر مصرف هل در کشور به صورت سنتی و به روش آسیاب کردن است که سبب تخریب ترکیبات مولد عطر و طعم آن می‌شود.

صادقیان افزود: با در نظر گرفتن این موضوع و به منظور ایجاد حس مطلوب‌تر در مصرف کنندگان، تولیدکنندگان چای طعم دهنده‌های وارداتی که غالبا شیمیایی هستند، در محصولات خود استفاده می‌کنند، این در حالی است که با به کارگیری نمونه‌های بومی و طبیعی می‌توان از خروج ارز ضمن کارآفرینی و ایجاد اشتغال پیشگیری کرد.

وی با بیان اینکه مواد موثره هل می‌تواند به درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله نارسایی‌های دستگاه گوارش کمک کند، تصریح کرد: استفاده از اسانس هل ریزپوشانی شده می‌تواند مصرف کننده را از اجزای موثره این ادویه و ویژگی‌های سلامت بخشی آن بهره‌مند کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha