• یکشنبه / ۱۴ دی ۱۳۹۳ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 93101407074
  • خبرنگار : 71129

دستورکار سال جدید اوباما در یک سفر سه روزه داخلی رونمایی می‌شود

دستورکار سال جدید اوباما در یک سفر سه روزه داخلی رونمایی می‌شود

کاخ سفید اعلام کرد، رئیس‌جمهوری آمریکا قرار است در سفر سه روزه خود دستورکار سال جدید میلادی شامل سیاستهایش در امور مسکن، اشتغال‌زایی و هزینه دانشگاه‌ها را رونمایی کند.

کاخ سفید اعلام کرد، رئیس‌جمهوری آمریکا قرار است در سفر سه روزه خود دستورکار سال جدید میلادی شامل سیاستهایش در امور مسکن، اشتغال‌زایی و هزینه دانشگاه‌ها را رونمایی کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا که امروز (یکشنبه) از سفر دو هفته‌ای خود برای تعطیلات کریسمس به واشنگتن بازگشته سفر سه روزه خود را از چهارشنبه آغاز می‌کند و به میشیگان، آریزونا و تنسی می‌رود.

وی از دستورکار 2015 خود در سخنرانی سالانه‌اش در کنگره که 20 ژانویه 2015 انجام می‌شود، رونمایی می‌کند.

"اریک شوتنر"، سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد، هزینه دانشگاه‌ها، اشتغال‌زایی، مساله مسکن از جمله مواردی هستند که اوباما آنها را مطرح می‌کند و طرح‌هایی که وی ارایه می‌دهد نیازی به تایید کنگره ندارد. همچنین ارتقا و بهره‌وری اقتصاد آمریکا نیز جزو همین طرح‌هاست.

سفر سه روزه اوباما در حالی صورت می‌گیرد که کنگره جدید در واشنگتن جلسه سال جدید خود را با کنترل جمهوری‌خواهان که در انتخابات 2014 بیشترین آرا را کسب کردند، شکل می‌گیرد. جمهوری‌خواهان در حال حاضر کنترل مجلس نمایندگان و سنا را برعهده دارند.

جمهوری‌خواهان به دنبال مقابله با دستورکار جدید اوباما درباره قانون خدمات درمانی، تغییر سیاست مهاجرپذیری و تصمیم رئیس‌جمهوری آمریکا درباره عادی‌سازی روابط با کوبا هستند.

یکی از مقام‌های دولت آمریکا گفت، اوباما به دنبال این است که خود را به جای مرتبط دانستن با جمهوری‌خواهان بیشتر نگران مردم عادی جامعه آمریکا نشان دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha