• دوشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۳ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 93091710161
  • خبرنگار : 71460

شکست خانگی اینتر در هفته‌ چهاردهم سری A

شکست خانگی اینتر در هفته‌ چهاردهم سری A

اینتر نیز همانند همشهری‌اش میلان در هفته‌ چهاردهم سری A شکست خورد.

اینتر نیز همانند همشهری‌اش میلان در هفته‌ چهاردهم سری A شکست خورد.

به گزارش ایسنا، هفته‌ چهاردهم سری A ایتالیا یکشنبه شب با برگزاری یک دیدار در ورزشگاه جوزپه مه آتسا ادامه یافت که در آن اینتر در خانه با نتیجه‌ دو بر یک برابر اودینزه شکست خورد تا نراتزوری‌ها مانند رقیبشان میلان در این هفته‌ شکست خورده باشند.

بازی با تسلط اینتر شروع شد و آنها توانستند چند موقعیت جدی روی دروازه‌ حریف خود ایجاد کنند که جدی ترین موقعیت را کواچیچ به دیرک دروازه حریف کوبید تا آه از نهاد هواداران اینتر بلند شود.

در ادامه حملات اینتر نتیجه‌ داد و این مائور ایکاردی بود که موفق شد در دقیقه‌ 44 روی پاس گوارین گلزنی کند و تیمش را پیش اندازد.

نیمه نخست با برتری یک بر صفر اینتر به پایان رسید، ولی در نیمه دوم این اودینزه بود که سوار بر بازی شد و توانست چند موقعیت گل ایجاد کند تا این که برونو فرناندز، ها‌فبک شوت زن اودینزه با یک ضربه دیدنی گل تساوی بازی را در دقیقه‌ 60 ثبت کند. پس از این گل روبرتو مانچینی ، سرمربی اینتر به بازیکنانش دستور داد تا رو به بازی مستقیم آورند و این بهترین فرصت برای اودینزه بود که به گل برتری برسد. پاس اشتباه پالاسیوی آرژانتینی باعث شد شریل سریو در دقیقه‌ 71 گل برتری تیمش را به ثمر رساند تا اینتر اولین شکست خود را با روبرتو مانچینی در سری A متحمل شود.

اینتر با شکستی که در این دیدار متحمل شد به رده دوازدهم سقوط کرد تا هواداران تیمش را برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا نگران کرده باشد.

هفته‌ چهاردهم سری A امشب (دوشنبه) با برگزاری دو دیدار به پایان می‌رسد که در آن کالیاری در خانه پذیرای کیه‌وو است و هلاس نیز در خانه با سامپدوریا دیدار خواهد کرد.

در جدول رده‌بندی یوونتوس با 35 امتیاز در صدر قرار دارد. رم با 32 امتیاز در تعقیب این تیم به سر می‌برد و جنوا با 26 امتیاز توانسته تیم شگفتی ساز این فصل لیگ ایتالیا باشد و در رده سوم قرار گیرد.

ا‌نتها‌ی پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha