• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۳ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93091005919

ایجاد نخستین‌ آزمایشگاه مرکز پژوهشی فناوری‌های نوین مهندسی ساخت در دانشگاه آزاد

مدیرگروه رشته‌های مهندسی و مدیریت ساخت، حمل ونقل و راه و ترابری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از تاسیس آزمایشگاه و مرکز پژوهشی فناوری‌های نوین در مهندسی ساخت و توسعه و تجهیز این مرکز خبر داد.

مدیرگروه رشته‌های مهندسی و مدیریت ساخت، حمل ونقل و راه و ترابری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی از تاسیس آزمایشگاه و مرکز پژوهشی فناوری‌های نوین در مهندسی ساخت و توسعه و تجهیز این مرکز خبر داد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، دکتر مهدی روانشادنیا افزود: تاسیس اولین مرکز علمی پژوهش‌های نوین مهندسی ساخت در واحد علوم و تحقیقات می‌تواند کمک بسیار مناسبی را برای سازماندهی پیشبرد و تحقق اهداف کلان کشور در حوزه ارزیابی، آینده پژوهی و تحقیقات بنیادین پیرامون مباحث مهندسی ساخت کند و از این جهت واحد علوم و تحقیقات را به عنوان دانشگاه پیشرو در این زمینه مطرح کند.

مدیرگروه رشته‌های مهندسی و مدیریت ساخت، حمل ونقل و راه و ترابری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشریح اهداف و ساختار پژوهشی پیش بینی شده برای این مرکز علمی، ابراز امیدواری کرد که طی چند ماه آینده این مرکز با برقراری ارتباط مستمر علمی با مراکز صنعتی و سایر سازمانها و پژوهشگاه‌های کشور بتواند به عنوان بخشی از برنامه‌ی بلندمدت پژوهشی خود زمینه پیاده سازی بسیاری از فناوری‌ها و پیشرفتهای علمی اخیر را در صنعت ساخت و ساز کشور فراهم کند و با بکارگیری دانش و تجربه استادان این دانشگاه به عنوان قطب علمی کشور در این زمینه شناخته شود.

روانشادنیا با اشاره به اهم فعالیتها و هدف گذاری‌های صورت گرفته در حوزه‌ی این مرکز اظهار کرد: مدیریت بکارگیری و بهره برداری از دانش و تکنولوژی‌های نوین شناخته شده در سطح بین‌المللی جهت ارتقای عملکرد و بهره‌وری صنعت ساخت و ساز کشور و تاسیس کارگروه آینده پژوهی و ارزیابی علمی در صنعت ساخت و ساز مطابق رویکردهای مبتنی بر دانش مهندسی ساخت و ارزیابی کلان اقتصادی به عنوان زیرمجموعه‌ای از پژوهش‌های این مرکز یکی از برنامه‌های مهم این مرکز بوده است.

وی از راه‌اندازی آزمایشگاه کاربرد محاسبات نرم در مهندسی ساخت جهت بکارگیری روشهای مبتنی بر هوش مصنوعی در حوزه‌ی مهندسی ساخت خبر داد و گفت: کارگروه علمی پژوهشی دانش مدلسازی رفتار ساختمان (BIM) جهت بکارگیری در صنعت ساختمان کشور نیز در این واحد تاسیس شده است.

روانشادنیا خاطرنشان کرد: تاسیس مراکز پژوهشی و قطبهای علمی صاحبنظر در دانشگاه می‌تواند زمینه بسیار مناسبی را برای دانشگاه جهت برقراری ارتباط مستمر علمی با صنعت فراهم کرده و همچنین ضمن ارتقای جایگاه علمی دانشگاه، زمینه‌ی صنعتی شدن پژوهشها و پایان‌نامه ‌ای بخش تحصیلات تکمیلی را فراهم کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha