• یکشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۳ / ۰۰:۱۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93090200718
  • خبرنگار : 71214

معاون سازمان دامپزشکی به ایسنا اعلام کرد

برخورد با عرضه‌کنندگان کالباس خوک و گراز

برخورد با عرضه‌کنندگان کالباس خوک و گراز

در حالی که عرضه زیرزمینی کالباس خوک و گراز در سطح شهر تهران مشاهده می‌شود، معاون سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: هرگونه عرضه کالباس گوشت خوک و گراز ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

در حالی که عرضه زیرزمینی کالباس خوک و گراز در سطح شهر تهران مشاهده می‌شود، معاون سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: هرگونه عرضه کالباس گوشت خوک و گراز ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود.

جمال‌الدین جاویدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا درباره اینکه با وجود ممنوعیت خرید و فروش و واردات فرآورده‌های گوشتی خوک و گراز در کشور، در برخی مغازه‌های فست‌فود پایتخت عرضه می‌شود، گفت: از نظر سازمان دامپزشکی عرضه کالباس خوک و گراز در کشور ممنوع است و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد می‌شود.

وی افزود: تاکنون گزارشی مبنی بر عرضه کالباس خوک و گراز در کشور به سازمان دامپزشکی ارائه نشده است.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور اظهار کرد: تمام کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی موظف هستند سوسیس و کالباس تولیدی خود را از گوشت دام‌های حلال تولید کنند.

به گفته جاویدی عمده تولیدات سوسیس و کالباس کشور از گوشت گاو است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۰۸:۱۹

بهشون بگيد کالباس گربه هم خوب نيست يه لطفي کنن با اونم مبارزه کنن

avatar
۱۳۹۳-۰۹-۰۲ ۱۶:۳۵

گوشت گاو؟ مزاح مي فرماييد؟ خمير مرغ يادتان رفته؟ آنقدر دنبه و پيه و ... داخلش کرده اند رنگش به سفيدي متمايل شده.