• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93082512679

با هدف تساوی آموزشی در جهان صورت می‌گیرد

راه‌اندازی کتابخانه آنلاین رایگان از سوی یونسکو

راه‌اندازی کتابخانه آنلاین رایگان از سوی یونسکو

کتابخانه جهانی علوم توسط یونسکو و با همکاری دو ارگان دیگر با هدف افزایش دسترسی برابر استادان و دانشجویان سراسر جهان به آخرین دستاوردهای علمی، راه اندازی شد.

کتابخانه جهانی علوم توسط یونسکو و با همکاری دو ارگان دیگر با هدف افزایش دسترسی برابر استادان و دانشجویان سراسر جهان به آخرین دستاوردهای علمی، راه اندازی شد.

به گزارش سرویس دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ‌کتابخانه جهانی علوم با هدف ایجاد «دهکده جهانی آموزش علوم» از سوی یونسکو راه اندازی شد. این کتابخانه که WLOS نام دارد دارای بیش از 300 مقاله، 25 کتاب الکترونیک و حدود 70 ویدئو و همچنین یک پلتفرم دیجیتال است که یک قطب علمی برای یادگیری ایجاد می‌کند. یونسکو در احداث این کتابخانه از همکاری گروه انتشاراتی آموزش بین المللی طبیعت و کمپانی داروسازی سوئیسی «روخه» استفاده کرده است.

این آژانس سازمان ملل متحد اعلام کرد: این کتابخانه توجه خاصی را به آموزش استادان و دانشجویان کشورهای کمتر توسعه یافته معطوف خواهد کرد به طوری که استفاده از این کتابخانه به «برابری» و سرعت «بخشیدن» به آموزش علمی می‌انجامد.

به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی ورلد نیوز، «عثمان بن شیخ»، مدیر بخش نوآوری و ظرفیت سازی در علوم و مهندسی یونسکو می‌گوید: از ابتدای اجرای این طرح آفریقا برای ما از اولویت برخوردار بود.

وی افزود: برای اجرای چنین طرح‌هایی در دانشگاه‌های آفریقا نیاز ضروری احساس می‌شود چرا که در این طرح‌ها آموزش‌های کاملا به روزی ارائه می‌شوند. این طرح‌ها همچنین برای افرادی که توانایی سفر و شرکت در همایش‌های مختلف را ندارند امکان ارتباط با همتایان آنها را فراهم می‌آورد تا به تبادل اطلاعات بپردازند. همچنین استادان نیز می‌توانند شبکه‌ای را میان خود ایجاد کنند که این ارتباط علمی برای کشورهای جنوب آفریقا بسیار مهم است.

کتابخانه فوق از طریق اینترنت و به صورت رایگان در هر نقطه از جهان قابل دسترس است. بسیاری از محتوای این کتابخانه برای دانشجویان سطح دانشگاه مناسب است که منابع مورد نیاز آنها را برای تکمیل تحصیلاتشان ارائه می‌دهد. بودجه این پروژه را در حال حاضر کمپانی داروسازی «روخه» تامین می‌کند که در صورت ترجمه محتوای این کتابخانه به زبانهای دیگر نیاز به کمک سایر ارگان‌ها نیز احساس می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha