• جمعه / ۲۳ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 93082311625
  • خبرنگار : 71442

پایان باشکوه یک نمایش رسانه‌ای

پایان باشکوه یک نمایش رسانه‌ای

نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در آخرین روز از فعالیت خود شاهد حضور چشمگیر بازدیدکنندگان است.

نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در آخرین روز از فعالیت خود شاهد حضور چشمگیر بازدیدکنندگان است.

به گزارش خبرنگار بخش رسانه ایسنا،‌ پرونده بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها که از تاریخ 17 آبان ماه در مصلی امام خمینی (ره) باز شد، امروز رسما بسته می‌شود و همزمان با پایان این رویداد رسانه‌ای جمعه، 23 آبان ماه این نمایشگاه شاهد حضورچشمگیری از بازدیدکنندگان است.

آخرین روز نمایشگاه متاسفانه با درگذشت مرتضی پاشایی - خواننده پاپ کشورمان - همراه بود که برخی خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها با پخش صدای وی در غرفه‌هایشان، فضای سنگینی را به نمایشگاه بخشیده‌اند.

براساس این گزارش، در آخرین روز از نمایشگاه کارگاه آموزشی کارکرد بنگاه‌های رسانه‌ای در نشریات محلی با حضور دکتر رها خرازی برگزار شد.

اما نشست دیگری با عنوان «جایگاه مطبوعات در اقتصاد مقاومتی» که قرار بود با حضور مصطفی کواکبیان و دکتر علی محمدی برگزار شود‌، به دلیل تداخل با مراسم اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها کنسل شد.

همچنین امروز قرار بود از محمد بلوری - روزنامه‌نگار پیشکسوت حوزه رسانه - تجلیل شود که به دلیل تداخل با مراسم اختتامیه، این تجلیل روز گذشته انجام شد.

براساس این گزارش، در مراسم اختتامیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، محمد سرفراز - رییس جدید صداوسیما - و غلامعلی حداد عادل - رییس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی و نماینده مجلس - حضور خواهند داشت.

در این مراسم غرفه‌های برتر تجلیل می‌شوند. در عین حال نماد درست‌نویسی در مطبوعات با معرفی رسانه برتر به کار خود پایان خواهد داد.

نماد درست نویسی که در مطبوعات معیارهایش بر گرفته از فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی است، در دو حوزه ویرایش فنی‌ و همچنین حوزه ویرایش زبان داوری شده‌اند و رسانه‌ای که بیشترین امتیاز را کسب کرده است، امروز - جمعه - تجلیل خواهد شد.

در بخش دیگری از این مراسم نشان و جایزه ویژه به خبرنگاران برتر حوزه‌ی ایثار و رسانه اعطا می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۸-۲۳ ۱۵:۵۰

چقدر باشكوه. جز هدر دادن پول مملكت هيچ چيزي ندارد