• جمعه / ۲۳ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 93082311598
  • خبرنگار : 71474

ایران در راس برنامه‌های پروازی کشور‌های منطقه

ایران در راس برنامه‌های پروازی کشور‌های منطقه

پس از گذشت چند ماه از آغاز بحران سیاسی در دو کشور مهم منطقه، ایران با نشان‌ دادن سطح بالای امنیتی خود توانست تعداد پروازهای عبوری از حریم هوایی کشور را در عددی بالا به تثبیت برساند.

پس از گذشت چند ماه از آغاز بحران سیاسی در دو کشور مهم منطقه، ایران با نشان‌ دادن سطح بالای امنیتی خود توانست تعداد پروازهای عبوری از حریم هوایی کشور را در عددی بالا به تثبیت برساند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در چند ماه گذشته حوادث سیاسی در عراق و همچنین سقوط مرگبار یک هواپیمای مسافرتی در حریم هوایی اوکراین باعث شد شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی نسبت به تغییر برنامه‌های پروازی خود در منطقه اقدام کنند.

در این میان با توجه به جایگاه جغرافیایی مطلوب کشور ایران در مقایسه با بسیاری از کشور‌های منطقه حریم هوایی ایران نیز مدنظر این شرکت‌ها قرار گرفت.

پس از این اتفاق آمار پروازی عبوری از مرز هوایی ایران در طول مدت کوتاه نیز افزایش قابل توجهی پیدا کرد و رشد چشم‌گیری داشت. در کنار آن چند شرکت بزرگ بین‌المللی نیز برای دائمی‌کردن عبور پروازهای خود از حریم هوایی ایران اعلام برنامه کردند.

به دنبال این موضوع تعداد پروازهای عبوری در طول یک شبانه‌روز از مرز هوایی کشور از حدود 600 پرواز به بیش از 900 پرواز رسید. عددی که مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور در گفت‌وگو با ایسنا از تثبیت شدن آن خبر داد و اعلام کرد: در طول ماه‌های گذشته همواره تعداد پروازهای عبوری در عدد بالای 900 قرار داشته است.

هر چند در طول این روزها حتی سازمان هواپیمایی کشوری از عبور تعداد پروازها از عدد هزار نیز خبر داد و این رقم را در مقایسه با برنامه‌های پروازی قبل بی‌سابقه عنوان کرد اما به نظر می‌رسد ثابت ماندن در عدد 900 نیز پیشرفت ایران در ایجاد حریم امن هوایی را نشان می‌دهد.

از آنجا که با راه‌رفتن این چنینی تعداد پروازهای عبوری به یک برنامه‌ریزی فنی و گشودن مسیر‌های جدید هوایی نیاز دارد متخصصان هوایی کشور در طول ماه‌های گذشته اقدام به باز‌کردن چند مسیر در حوزه عبوری از ایران کردند که به تسهیل آمد و شد پروازها انجامید.

با توجه به ارز‌آوری بالای این امر به نظر می‌رسد در صورت برنامه‌ریزی مناسب برای تثبیت دائمی این تعداد پروازها از آسمان کشور بتوان درآمدی را که از طریق آن می‌توان به تجهیز امکانات هوایی رسید کسب کرد، زیرا مدیر عامل شرکت فرودگاه‌ها اعلام کرده ارائه دادن خدمات هوانوردی در این فصل نیاز به روز‌رسانی امکاناتی دارد که در سال‌های آینده نیاز کشور به سرمایه‌گذاری 25 میلیون دلاری را نشان می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha