• پنجشنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 93081506930
  • خبرنگار : 71424

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خواستار شد

مشارکت خیرین در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی

مشارکت خیرین در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه خیرین می‌توانند به حوزه تجهیز مدارس نیز وارد شوند، گفت: توصیه امروز ما کمک بیشتر خیرین برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه خیرین می‌توانند به حوزه تجهیز مدارس نیز وارد شوند، گفت: توصیه امروز ما کمک بیشتر خیرین برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

مرتضی رئیسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با تأکید بر اینکه سیاست آموزش و پرورش در عرصه عمرانی، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است اظهار کرد: بر اساس قانون بودجه سال 1393، این اجازه داده شده است که پروژه‌های نیمه‌تمام دولتی را به خیرین واگذار کنیم.

وی افزود: در این صورت این پروژه‌ها توسط نیکوکاران تکمیل و نامگذاری مدرسه هم با نظر فرد خیّر انجام می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، در پاسخ به اینکه نیاز هست خیرین در چه عرصه‌های دیگری ورود کنند؟ گفت: برای خیرین در همه عرصه‌ها فضا وجود دارد. مانعی برای شروع پروژه‌های جدید وجود ندارد و شرایط را به سرعت تسهیل کرده و زمین در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم. اگر هم بخواهند با دولت در ساخت فضاهای آموزشی مشارکت کنند، توافق‌نامه‌ای میان خیّر و سازمان تنظیم می‌شود و مجمع خیرین استان نیز این توافق‌نامه را تأیید می‌کند و به این ترتیب فرد خیر می‌تواند سهم خود را در تکمیل فضاهای آموزشی ادا کند.

رئیسی با بیان اینکه خیرین می‌توانند وارد حوزه تجهیز مدارس نیز بشوند گفت: توصیه امروز ما کمک بیشتر خیرین برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است. بسیاری از این پروژه‌های نیمه‌تمام، مدارس تخریبی هستند که دولت نوسازی آن‌ها را در دستور کار قرار داده اما نتوانسته اعتبارات را برای تکمیل آن فراهم کند. بسیاری از این مدارس در منطقه و شهرستان هستند و لازم است زودتر تکمیل شوند.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش افزود: اگر حضور خیرین نبود مشکلات ما در بعد فضاهای آموزشی بیش از امروز بود. نزدیک به 97 هزار کلاس درس پس از انقلاب توسط خیرین ساخته شده و عمده آن‌ها مربوط به سال 79 به بعد هستند، اکنون بیش از دو میلیون و 100 هزار دانش‌آموز در مدارس خیرساز مشغول تحصیل‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha