• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۳ / ۱۸:۱۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93073017602
  • منبع : نمایندگی گیلان

سرمربی ملوان: با آن حرکات به بازیکنانم انگیزه دادم

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی می‌گوید در بازی امروز مقابل نفت تهران مستحق باخت نبودیم.

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی می‌گوید در بازی امروز مقابل نفت تهران مستحق باخت نبودیم.

به گزارش ایسنا - منطقه گیلان، استیون موویسیلوویچ در نشست خبری بعد از بازی با نفت تهران که با تساوی یک بر یک به پایان رسید، گفت: شاید همه این حرفی که می‌خواهم بزنم این است که خدا جای حق نشسته است و این گل را در ثانیه‌های پایانی خدا به ما هدیه داد. ما در نیمه اول موقعیت‌های گل داشتیم و می‌توانستیم به برتری برسیم ولی در نیمه دوم با اخراج یکی از بازیکنان‌مان فشار زیادی تحمل کردیم. بازیکنان تلاش کردند که بازی را نبازند و تا پایان جنگیدند تا به یک امتیاز برسیم.

وی در ادامه درباره پست بازی مازیار زارع گفت: من دیروز هم گفتم که نگرش و تفکرات زیادی وجود دارد. بودن مازیار زارع در آن پست باعث شده بود که تمامی خطرات و لحظات حساس که روی دروازه حریف به وجود می‌آید توسط این بازیکن باشد. نمی‌توانم بگویم که به شناخت کامل نسبت به این تیم رسیده‌ام ولی به نسبت شناخت کافی از بازیکنان دارم. 11 بازیکنی که بازی را شروع کردند حق‌شان باخت نبود. وقتی که 11 به 11 بودیم می‌توانستیم نتیجه بازی را عوض کنیم اما نشد.

وی در ادامه گفت: امیدوارم که در آینده بهتر شویم. بازیکنان من امروز زحمات زیادی کشیدند و از این بابت که تا ثانیه‌های پایانی جنگیدند به آنها تبریک می‌گویم. البته انتقاداتی هم به یک سری از بازیکنان دارم که بعدا به آن‌ها منتقل می‌کنم. ما تمام داشته‌هایمان در حال حاضر همین است تا اینکه سه بازی آینده را پشت سر بگذاریم و منتظر تعطیلات نیم‌فصل باشیم و ببینیم چه بازیکنانی با چه کیفیتی به تیم اضافه می‌شوند. مهم‌ترین موضوع امروز این بود که بازیکنانم تا دقایق پایانی تسلیم نشدند.

وی در مورد حرکاتش در کنار زمین گفت: پوشیدن کت و شلوار در کنار زمین راحت است. شما می‌توانید در کنار زمین بنشینید و فوتبال را تماشا کنید و هر کسی جوری باید یک سری انگیزه را به بازیکنان خودش انتقال دهد. تمام حرکاتی که من انجام می‌دادم به خاطر این بود که انگیزه بازیکنانم را بیشتر کنم تا بتوانم با یک بازیکن کمتر تلاش‌شان را در زمین بیشتر کنند چون من فارسی بلد نیستم و تا حرف‌هایم را به مترجم منتقل کنم و مترجم به دستیاران منتقل کند و دستیاران به بازیکنان بگویند، زمان زیادی سپری می‌شود. مجبور بودم شور و حرارت خاصی در آن‌ها ایجاد کنم و این تنها راه ارتباطی من با بازیکنان بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha