• جمعه / ۱۱ مهر ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 93071106494
  • خبرنگار : 71157

دو رمان نوجوان منتشر شد

دو رمان نوجوان منتشر شد

دو رمان نوجوان از مجموعه «اتاق تجربه» منتشر شد.

دو رمان نوجوان از مجموعه «اتاق تجربه» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، «راز نقاشی‌های مانی» نوشته فاطمه سرمشقی با 15 بخش با عنوان تابلو از جمله جیغ گربه یا گریه بچه‌، خواب روی خاک باغچه‌،‌ درخت یاس با گل‌های آبی‌، گنجشکی با شالگردن قرمز‌، مانا مادر می‌خواهد،‌ مانی دوباره نقاشی می‌کشد‌، کفش‌های بلوری خانم معلم‌ و خداحافظی همراه است.

آدمک کی زنده شدی؟،‌ هدیه آفتاب و شاخه‌ای که همه چیز را دید از دیگر آثار فاطمه سرمشقی هستند.

کتاب «راز نقاشی‌های مانی» در 187 صفحه با شمارگان 1100 نسخه و قیمت 9800 تومان در نشر چکه منتشر شده است.

دیگر کتاب منتشر شده در این مجموعه «آرمان در جست‌وجوی دوست» نوشته حمید اباذری‌ است که با 20 فصل از جمله طولانی‌ترین گفت‌وگوی بابامنوچهر با من،‌ فکرهای بکر و فکرهای بی‌نتیجه‌، بید دوستی‌، اولین مطلب وبلاگ‌، اولین مأموریت دسته‌جمعی‌، زنگ در را چه کسی به صدا درآورد. پاتوق جدید و برای دو تا از بهترین دوست‌هایم همراه است.

در یادداشت پشت جلد کتاب عنوان شده است: ««آرمان در جست‌وجوی دوست» نخستین داستان بلند حمید اباذری است که حاصل کارگاه اتاق تجربه است و همان حال و هوای داستان‌های کوتاه او را دارد؛ حال و هوای گرم جنوب و مردمانش.»

«آرمان در جست‌وجوی دوست» در 184 صفحه با شمارگان 1100 نسخه و قیمت 9800 تومان در نشر یادشده به چاپ رسیده است.

کتاب

کتاب

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha