• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۳۹۳ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 93070905901
  • منبع : مطبوعات

مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آبفا تهران مطرح کرد

پاسخ به شایعه کیفیت آب برای نوزادان زیر سه‌ماه

پاسخ به شایعه کیفیت آب برای نوزادان زیر سه‌ماه

مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پاسخ به اظهارات مطرح‌شده در باره کیفیت آب تهران گفت: کیفیت آب تهران مطابق با استانداردهای ملی و جهانی است.

مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پاسخ به اظهارات مطرح‌شده در باره کیفیت آب تهران گفت: کیفیت آب تهران مطابق با استانداردهای ملی و جهانی است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، احمد مشیری ادامه داد: آب تهران به صورت لحظه‌ای بر اساس استانداردهای ملی ایران و رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت پایش و کنترل می‌شود و این شرکت در راستای وظیفه اصلی خود که تامین آب سالم و بهداشتی برای مردم است، آزمون‌های کنترل کیفی بسیاری شامل کلرسنجی، باکتریولوژی، بیولوژی، فیزیکی-شیمیایی، فلزات سنگین و ریزآلاینده‌ها را به صورت روزانه روی آب تهران انجام می‌دهد.

او افزود: این شرکت برای تامین آب و به منظور حفاظت از منابع آبی زیرزمینی اقداماتی نظیر ایزوله‌کردن چاه‌ها و اجرای منشور کیفی برای ارتقای کیفیت آب آشامیدنی را در دستور کار خود همواره داشته است که از عمده‌ترین اقدامات برای ارتقای کیفی و پایش بهداشتی آب تهران می‌توان به تحویل‌گیری آب‌رسانی‌های خصوصی اشاره کرد.

مدیر دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب آبفای استان تهران خاطرنشان کرد: در شبکه توزیع آب تهران بیش از ٨٠ سامانه پایش لحظه‌ای بهداشت آب مجهز به سیستم سولار مستقر هستند که قابلیت ثبت نتایج برای شناسایی و تعیین مقدار شاخص‌های کیفی آب مانند PH، کلر آزاد باقی‌مانده، دما، کدورت و هدایت الکتریکی را دارا هستند.

مشیری در بخش دیگری از سخنانش با بیان این‌که براساس استانداردهای ملی ایران و آخرین رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت میزان حد مجاز نیترات ٥٠ میلی‌گرم بر لیتر بر حسب NO٣منفی است گفت: بر اساس دستورالعمل این سازمان در خصوص نوزادان زیر سه ماه شرایط به این گونه است که چنان‌چه نوزاد زیر سه ماه از شیر خشک تغذیه می‌کند، میزان نیترات آب مصرفی باید زیر ٥٠ میلی‌گرم باشد و در صورتی که از آب داری نیتراتِ ٥٠ تا ١٠٠ میلی‌گرم استفاده شود، متولیان بهداشتی باید مراقب باشند که آب مورد نظر به لحاظ میکروبی پاک و قابل آشامیدن باشد؛ زیرا استفاده از آب آلوده به نیترات که دارای آلودگی میکروبی نیز باشد خطر بروز بیماری متهموگلوبینمیا (Blue Baby) را افزایش می‌دهد.

او تصریح کرد: در خصوص کیفیت آب آشامیدنی استان تهران بنا بر تایید وزارت بهداشت، میزان کلر آزاد باقی‌مانده در آب آشامیدنی توزیعی در مناطق زیر پوشش شرکت ٠/٥ تا ٠/٨ میلی‌گرم است و نتایج آزمون‌های میکروبی نیز موید آن است که آب آشامیدنی تهران پاک، سالم و دارای قابلیت آشامیدن است.

به گزارش ایسنا توضیحات دفتر کنترل کیفیت و بهداشت آبفا تهران درحالی مطرح می‌شود که پیشتر رئیس کمیسیون محیط زیست شورای شهر تهران نسبت به نیترات موجود در آب تهران هشدار داده بود.

رحمت الله حافظی روز سه شنبه در نطق پیش از دستور نود و نهمین جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به بحران خشکسالی و کم آبی، گفته بود: کودکان زیر 10 سال باید آب کمتر از 10 درصد نیترات مصرف کنند، گفت: این میزان نیترات در آب موجب مرگ نوزادان زیر سه ماه می‌شود!

انتهای پیام

برچسب‌ها:
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha