• چهارشنبه / ۹ مهر ۱۳۹۳ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 93070905549
  • خبرنگار : 90111

مولر: ای کاش تماشاگران هم بودند

مولر: ای کاش تماشاگران هم بودند

بازیکن بایرن مونیخ می‌گوید که ای کاش دیدار تیمش برابر زسکا مسکو در حضور تماشاگر برگزار می‌شد. او از صدرنشینی بایرن در گروه مرگ خوشحال است.

بازیکن بایرن مونیخ می‌گوید که ای کاش دیدار تیمش برابر زسکا مسکو در حضور تماشاگر برگزار می‌شد. او از صدرنشینی بایرن در گروه مرگ خوشحال است.

به گزارش ایسنا، بایرن مونیخ در هفته دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به سختی توانست از سد زسکا مسکو بگذرد. شاگردان گواردیولا تنها با گلی که توماس مولر از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند برنده این دیدار شدند.

زسکا مسکو در حالی میزبان این دیدار بود که نمی‌توانست تماشاگران خود را به خاطر محرومیت در اختیار داشته باشد و بازی بدون تماشاگر برگزار شد. توماس مولر زننده تک گل بایرن در این دیدار می‌گوید که ای کاش بازی با تماشاگر برگزار می‌شد.

او گفت: بازی در ورزشگاه بدون تماشاگر احساس عجیبی به بازیکن می‌دهد. ای کاش این دیدار در حضور تماشاگران برگزار می‌شد چرا که حضور تماشاگر باعث می‌شود تا هیجان به بازی بخشیده شود. بازی در چنین فضا و ورزشگاهی اصلا آسان نیست. خوشحالم که توانستیم پیروز این دیدار باشیم و سه امتیاز حساس را به دست آوریم. بایرن با این سه امتیاز صدرنشین شد و باید به همین روال خود ادامه دهیم.

بایرن با این پیروزی 6 امتیازی شد و در صدر جدول رده بندی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha