• شنبه / ۵ مهر ۱۳۹۳ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93070502777
  • خبرنگار : 71214

معاون وزیر کشاورزی به ایسنا خبر داد

تصویب 450 میلیارد تومان یارانه برای شیر

تصویب 450 میلیارد تومان یارانه برای شیر

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: یارانه 450 میلیارد تومانی برای خرید شیر خام از دامداران در شش ماهه دوم امسال تصویب شده و در حال ابلاغ است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: یارانه 450 میلیارد تومانی برای خرید شیر خام از دامداران در شش ماهه دوم امسال تصویب شده و در حال ابلاغ است.

عبدالمهدی بخشنده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: براساس پیگیری‌های صورت گرفته مقرر شد از اول مهر تا پایان سال 1393 یارانه 450 میلیارد تومانی برای خرید شیر خام از دامداران در نظر گرفته شود که این یارانه در دولت مصوب شد و در حال ابلاغ است.

به گزارش ایسنا، براساس این مصوبه، صنایع لبنی موظف هستند از ابتدای مهر ماه هر کیلوگرم شیر خام را از دامداران 1300 تومان خریداری کنند که با یارانه 140 تومانی دولت از محل این مصوبه قیمت شیر خام در شش ماه دوم به 1440 تومان می‌رسد.

پیش از این 300 میلیارد تومان یارانه برای خرید هر کیلوگرم شیر خام از دامداران در بهار امسال مصوب شده بود که تاکنون پرداخت نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha