• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۳ / ۰۹:۴۶
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 93062916840

معاون رییس‌جمهور در پاسخ به ایسنا:

با انتقال آب دریای خزر مخالفم

با انتقال آب دریای خزر مخالفم

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان محیط زیست بر مخالفت خود با پروژه انتقال آب از دریای خزر تاکید کرد.

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان محیط زیست بر مخالفت خود با پروژه انتقال آب از دریای خزر تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، معصومه ابتکار در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در مورد انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی تصمیم جدیدی گرفته نشده و هیچ موافقتی صورت نگرفته است.

وی مخالفت جدی خود را با انتقال آب بین حوضه‌ای اعلام کرد و گفت: آب باید به صورت درست مدیریت شود.

وی در مورد احتمال توافق وزارت نیرو و محیط زیست بر سر انتقال آب از دریای خزر به فلات مرکزی گفت: در این مورد هیچ اظهارنظری نمی توان کرد؛ خیلی موافق بحث انتقال آب نیستم چرا که منابع آبی باید مدیریت شود.

رییس سازمان محیط زیست با تاکید بر این‌که مشکل کنونی مربوط به عدم مدیریت درست منابع آب است، گفت: در حال حاضر در مازندران منابع آبی خوبی هست اما با مشکل آب مواجه‌ایم. به گونه‌ای که نه فاضلاب تصفیه می‌شود و نه منابع آب به درستی مدیریت می‌شود؛ عدم مدیریت درست منابع آب مشکلی است که در سال‌های اخیر با آن مواجه‌ایم و باید مصرفمان به درستی تنظیم کنیم.

ابتکار با تاکید بر این‌که سرانه مصرف آب در تهران حدود دو برابر متوسط جهانی است گفت: الگوی کشاورزی نیز در کشور نادرست است و بخش عمده‌ای از منابع از دست می‌رود بنابراین الگوی کشاورزی باید اصلاح شود و چاره‌ای جز این نداریم.

وی با تاکید بر این‌که از همه جا آب منتقل کردیم تاکید کرد: با شرایط کنونی انتقال بین حوضه‌ای آب منطقی نیست.

معاون رییس جمهور در مورد پرت آب در کشاورزی با اشاره به این‌که کارهای خوبی برای کاهش پرت آب صورت گرفته گفت: مصوبات دولت حامی ارتقای سیستم‌های آبیاری لاست به گونه‌ای که دولت 85 درصد برای ‌آبیاری تحت فشار تسهیلات می دهد و اعتباراتی دراین زمینه پیش بینی کرده است.

به گزارش ایسنا، صبح امروز معاون اول رییس جمهور، رییس سازمان محیط زیست ، استاندار تهران و وزیر نیرو با همراهی مدیرعاملان شرکت اب و فاضلاب کشور و آب و فاضلاب تهران از سد لار و ماملو بازدید کردند و در ادامه از سد لتیان و تصفیه‌ خانه‌های سوم ، چهارم و ششم بازدید می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۲۱

خام مهندس ابتکار لطفا طرحي تهيه کنيد که در ان مسئله اتش سوزيهاوزباله هاي رها شده در طبيعت مورد بررسي قراربگيرند ومقامات سه قوه قانونا مشکل را حل نمايند

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۳:۲۸

خب بايد کارد به استخوون برسه که به فکر مديريت منابع آب افتاد. چرا هميشه تو همه کارها نوشدارو بعد مرگ سهراب.

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۹ ۱۶:۴۶

لطفا فکري به حال سد گتوند عليا کنيد هم کارون را شور و نابود کرده ، هم زمين هاي پايين دست آن در حال تبديل شدن به شوره زار است

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۳۰ ۰۳:۱۰

به جاي تئوري كمي عمل كنيد! ما جز اظهار فضل از سازمان محيط زيست چيز ديگري نديديم!