• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93062514851
  • خبرنگار : 71498

دبیر انجمن صنعت سیمان به ایسنا خبر داد

سیمان دوباره به اتاق شیشه‌ای می‌رود

سیمان دوباره به اتاق شیشه‌ای می‌رود

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: 13 سال پیش سیمان در بورس کالا وارد شد و پس از مدتی متوقف شد که قرار شده دوباره مجوز لازم برای ورود سیمان به بورس کالا صادر شود.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: 13 سال پیش سیمان در بورس کالا وارد شد و پس از مدتی متوقف شد که قرار شده دوباره مجوز لازم برای ورود سیمان به بورس کالا صادر شود.

شیخان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: در سال 1380 سیمان وارد بورس کالا شد اما در آن زمان از میان 30 کارخانه طی 25 معامله‌ای که انجام شد بیشتر از یک میلیون تن نبود.

وی با بیان این‌که انتظار فروش 60 میلیون تن سیمان را داشتیم و این میزان موفقیت‌آمیز نبوده است، گفت: به دلیل این‌که آن زمان برای کالاهای بورس سقف قیمت در نظر گرفته می‌شد، کمتر از یک میلیون تن سیمان طی دو سال فروخته شد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان اظهار کرد: زمانی که کالایی وارد بورس می‌شود، هدفش کشف قیمت واقعی طبق عرضه و تقاضاست به همین دلیل هدف ما این است که با خرد جمعی بتوانیم سیمان را وارد بورس کنیم.

وی پیشنهاد انجمن صنفی سیمان را ورود این کالا در رینگ صادراتی عنوان و اظهار کرد: در رابطه با این‌که سیمان به‌طور کامل وارد بورس شود نیازمند طرح‌های کارشناسی اساسی هستیم و در این راستا همایشی را در اواخر شهریور برگزار و در این همایش تصمیمات جدی را در این خصوص اتخاذ می‌کنیم.

شیخان با بیان این‌که امکان ورود سیمان به بورس بستگی به نظر کارشناسان و مدیران دارد، گفت: شرایط ورود سیمان به بورس فراهم شده اما در این راستا مشکلاتی وجود دارد که باید آنها برطرف کنیم.

وی در خصوص این مشکلات اظهار کرد: بورس کالا باید تسهیلاتی را برای صنعت سیمان در نظر بگیرد و علاوه بر این نیز برخی محدودیت‌ها برای بورس کالا وجود دارد که قرار شده مجوز لازم را برای ورود سیمان به بورس کالا صادر شود.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان این‌که در تولید سیمان مشکل خاصی وجود ندارد، گفت: تنها در فصل زمستان، گاز برخی از کارخانه‌های پرمصرف همچون فولاد و سیمان را قطع می‌کنند که این امر آسیب زیادی را به بخش تولید سیمان وارد می‌کند.

وی با بیان این‌که پس از قطع گاز کارخانه‌ها از نفت کوره‌ای استفاده می‌کنند، اظهار کرد: بهترین راه این است که زمان قطع گاز پیش‌بینی و به کارخانه‌ها اعلام شود تا آنها بتوانند پروسه تولید را با سوخت مازوت هماهنگ کنند.

شیخان با بیان این‌که نرخ گاز 110 تومان و نرخ موجود 250 تومان است، گفت: این تفاوت قیمت می‌تواند آسیب زیادی را در تولید سیمان وارد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha