• سه‌شنبه / ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 93061810843
  • خبرنگار : 71282

مدیر عامل بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان خبر داد

ایجاد 13 هزار فرصت شغلی در بخش مشاغل خانگی

مدیر عامل بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان از ایجاد 13 هزار فرصت شغلی در بخش مشاغل خانگی خبر داد و اعطای مجوزهای کسب‌وکار و مشاوره‌های کارآفرینی به بنیاد را خواستار شد.

مدیر عامل بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان از ایجاد 13 هزار فرصت شغلی در بخش مشاغل خانگی خبر داد و اعطای مجوزهای کسب‌وکار و مشاوره‌های کارآفرینی به بنیاد را خواستار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کبری محمدی در همایش تعاونی‌های زنان و نقش آن در اشتغال و توسعه رفاه اجتماعی اظهار کرد: در راستای سیاست‌های بنیاد تلاش کرده‌ایم تا با توسعه کمی تعاونی‌های زنان و اشتغالزایی در این تعاونی‌ها، کمک مالی به تعاونی‌های زنان در جهت توانمندسازی زنان، ارائه‌ی آموزش‌های مرتبط با مشاغل خانگی در قالب تعاونی برای بانوان فرصت شغلی ایجاد کنیم و وضعیت زندگی آنها را بهبود بخشیم.

وی با اشاره به اشتغال 24 هزار نفری زنان شاغل در تعاونی‌های بانوان اظهار کرد: در حال حاضر بنیاد در 20 استان کشور شعبه فعال دارد و از زمان تاسیس تاکنون تلاش کرده تا با ایجاد هماهنگی و جهت‌دهی به فعالیت‌های زنان به سمت کارآمدسازی و توانمندسازی زنان حرکت کند.

مدیر عامل بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان در ادامه با اشاره به مشکلات مالی تعاونی‌های زنان از تلاش برای جذب 53 هزار میلیارد ریال اعتبار برای گسترش مشاغل خانگی از طریق صندوق مهر امام رضا (ع)، بانک کشاورزی و مجمع خیرین بازار خبر داد.

به گفته محمدی شناسایی 356 هزار مستعد اشتغال خانگی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد بوده که از این طریق تاکنون برای 13 هزار نفر در بخش اشتغال خانگی فرصت شغلی ایجاد شده است.

مدیر عامل بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان در عین حال برگزاری دوره‌های آموزشی به میزان 19 هزار و 750 نفر ساعت برای زنان بیکار تحصیل‌کرده و فاقد مهارت، ارائه‌ی طرح خوشه‌های صنعتی در قالب تشکل‌های تعاونی در تهران، کردستان و آذربایجان، ایجاد بانک اطلاعاتی برای شناسایی ظرفیت‌ها و محصولات تولیدی بانوان و راه‌اندازی فروشگاه‌های اینترنتی برای عرضه و فروش محصولات زنان را از جمله اقدامات بنیاد تعاون و توسعه کارآفرینی زنان ذکر کرد.

وی در پایان از معاونت توسعه اشتغال وزارت کار خواست تا این بنیاد را به عنوان یک عامل چهارم در ساماندهی کسب‌وکار خرد و خانگی به رسمیت بشناسد و اعطای مجوزهای فنی و کیلینیک‌های کسب و کار و ایجاد مشاوره‌های کارآفرینی را به این بنیاد بسپارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha