• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 93061508923
  • خبرنگار : 71144

گردهمایی غول‌های تکنولوژی در برلین

نمایشگاه محصولات الکترونیکی برلین «ایفا» روز گذشته درهای خود را بر روی عموم گشود.

نمایشگاه محصولات الکترونیکی برلین «ایفا» روز گذشته درهای خود را بر روی عموم گشود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این نمایشگاه آخرین محصولات غول‌های دنیای تکنولوژی به نمایش گذاشته می‌شوند و قرار است تا روز چهارشنبه به کار خود ادامه دهد.

شرکت سامسونگ علاوه بر رونمایی از تلفن همراه جدید خود، عینک هوشمندش به نام "جیروی آر" را نیزبه نمایش گذاشت. این دستگاه به تلفن‌های همراه هوشمند گالکسی چهار سامسونگ متصل می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود شرکت اپل نیز تا شش روز دیگر از مدل جدید آیفون شش در این نمایشگاه پرده‌برداری کند.

مدیرنمایشگاه ایفا می‌گوید: ما از این موضوع بسیار خوشحالیم که در نودمین سالگرد تولد ایفا، این نمایشگاه هنوز مهمترین به شمار می‌رود. بیش از هزار و 500 شرکت کننده در این نمایشگاه داریم که محصولات خود را نمایش می‌دهند. این موضوع موجب افتخار ماست. اما همچنین اهمیت این نمایشگاه جهانی در محصولات الکترونیکی است.

به گزارش یورونیوز، در این نمایشگاه جدیدترین تلویزیون‌ها با آخرین تکنولوژی فوق اچ دی در معرض دید عموم قرار می‌گیرد و انتظار می‌رود حدود 240 هزار نفراز نمایشگاه امسال ایفا بازدید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha