• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 93052915620
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نواختن زنگ خطر تنوع موادمخدر

نواختن زنگ خطر تنوع موادمخدر

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان برای مبارزه با موادمخدر هزینه‌های زیادی را متحمل شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان برای مبارزه با موادمخدر هزینه‌های زیادی را متحمل شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه سیستان و بلوچستان، علی اوسط هاشمی در جلسه شورای مبارزه با موادمخدر استان بیان کرد: افزایش نرخ بیکاری، کاهش سن جرم، افزایش مجرمان زن در عرصه قاچاق موادمخدر باید به طور جدی مورد توجه و آسیب‌شناسی قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه 40 درصد زندانیان موادمخدر در زندان‌های استان بیکار و 36 درصد آنان نیز در سنین 16 تا 29 سال هستند افزود: این آمار هشدار و خطر جدی برای مسئولان و دست اندرکاران امور اجتماعی است.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: آسیب‌های ناشی از واقع‌شدن استان در خط مقدم قاچاق باید شناسایی و سند مبارزه و چشم انداز پنج ساله برای استان ترسیم شود.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان اضافه کرد: مبارزه با موادمخدر و قاچاقچیان، پیشگیری از اعتیاد و درمان معتادان نیازمند کار فرهنگی است زیرا میل به تقاضا و مصرف که با نیروی انتظامی و امنیتی قابل پیشگیری نیست.

وی بیان کرد: تنوع موادمخدر صنعتی و سنتی زنگ خطر بزرگ برای خانواده‌هاست، آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها برای تنویر افکار عمومی از میان والدین و دانش آموزان و دانشجویان یارگیری کنند زیرا آمارها نشان از هشدار و زنگ خطر جدی می‌دهد.

هاشمی گفت: آمار بالای معتادان در سطح جامعه رسالت مسئولان را سنگین‌تر می‌کند زیرا باید برای نجات بشریت تلاش کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: نباید اجازه دهیم مناطق آلوده چهره‌ای منطبق با ساکنانش بگیرد بلکه باید سیمای منطقه را تغییر و نگاه روانشناختی را نسبت به نگاه انسانی توسعه دهیم.

همچنین در این جلسه ملاشاهی جانشین فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان نیز گفت: در پنج ماه امسال 13 تن موادمخدر در مرزهای سیستان و بلوچستان کشف شده که بیشتر در هنگ مرزی میرجاوه و سراوان بوده است.

ملاشاهی با بیان اینکه بیش از دو تن موادمخدر نیز به صورت کوله‌باری در هنگ مرزی زابل کشف شده است،‌ گفت: میزان کشفیات موادمخدر در مرزهای سیستان و بلوچستان نسبت به مدت مشابه در سال قبل کاهش داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha