یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه قبل از اقدام به کاشت مو باید بیماری پوستی در ناحیه سر مداوا شود، گفت: افراد جهت کاشت مو فقط باید به متخصصان متبحر در این حوزه مراجعه کنند، در غیر این صورت ممکن است شاهد تبعاتی باشند که درمان آن دشوار و گاه ناممکن است.
دکتر جاوید حسینی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا -منطقه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اینکه گاه در رسانه عمومی افرادی با عنوان متخصص زیبایی در خصوص کاشت مو صحبت میکنند، گفت: در پزشکی رشتهای با این عنوان وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه گروهای خاص پزشکی مجاز به انجام کاشت مو هستند، یادآور شد: اقدامات کاشت مو در حوزه اختیارات پزشکان فوق تخصص جراحی پلاستیک، متخصص سر و گردن و متخصصان پوست و مو است. انجام کاشت مو توسط افرادی به غیر از این رشتهها عوارضی به همراه دارد که ممکن است جبران ناپذیر باشد.
این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: باید قبل از اقدام به کاشت مو، فرد توسط متخصص پوست و مو معاینه شود تا در صورت وجود بیماری پوستی، ابتدا مشکل درمان شود.
حسینی افزود: اگر بیماری قبل از کاشت مو درمان نشود، نه تنها این اقدام تاثیر ندارد و موهای کاشته شده رشد نمیکنند بلکه ممکن است بیماری درمان نشده، پس از کاشت مو موجب ریزش موها در ناحیه سالم شوند. ریزش مو در ناحیه سالم به علت ضربات وارده نیز ایجاد می شود.
وی با بیان اینکه فولیکولیت ضایعات درشت، برجسته و دردناکی است که در ناحیه رویش موها ایجاد میشود، گفت: در صورت عدم درمان فولیکولیت قبل از کاشت مو، نتیجه کاشت مطلوب نیست.
حسینی گفت: گاه در ناحیه سر، قارچهای مقاوم به درمانی ایجاد می شود که چه بسا با بیمارانی که به علت مراجعه به پزشک عمومی و درمان نامناسب، عفونت کنترل نشده است. در این حالت قارچ با درمانهای نامناسب، نسبت به درمان مقاوم می شود.
این متخصص پوست و مو در پایان تصریح کرد: افراد جهت کاشت مو فقط باید به متخصصان متبحر در این حوزه مراجعه کنند، در غیر این صورت ممکن است شاهد تبعاتی باشند که درمان آن دشوار و گاه ناممکن است.
انتهای پیام
نظرات