• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93051305826
  • خبرنگار : 71523

توصیه‌های طلایی توکلی برای انتخاب رشته

توصیه‌های طلایی توکلی برای انتخاب رشته

مشاورعالی سازمان سنجش در ابتدا به داوطلبان توصیه کرد: تا قبل از شروع مهلت فرآیند انتخاب رشته، کارنامه خود را از سایت سازمان سنجش دریافت کنند.

مشاورعالی سازمان سنجش در ابتدا به داوطلبان توصیه کرد: تا قبل از شروع مهلت فرآیند انتخاب رشته، کارنامه خود را از سایت سازمان سنجش دریافت کنند.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: تاکنون 790 هزار داوطلب کارنامه خود را دریافت کرده‌اند و با توجه به اطلاعات مفیدی که علاوه بر نمره خام در کارنامه موجود است به داوطلبان دیگر هم توصیه می‌شود جهت دریافت کارنامه خود اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه دفترچه انتخاب رشته سند اصلی گزینش دانشجوست، افزود: به همین دلیل مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته برای داوطلبان ضروری است.

مشاورعالی سازمان سنجش به تغییرات اعمال شده در نحوه پذیرش داوطلبان اشاره کرد و گفت: سازمان سنجش و آموزش کشور از طریق پیک سنجش و با توجه به تغییر ایجاد شده در نحوه پذیرش داوطلبان اطلاعات مفیدی را در نمره کل سازی ارائه می‌دهد.

توکلی ادامه داد: داوطلبان باید دفترچه راهنمای انتخاب رشته را برحسب گروه آزمایشی که در آن شرکت کرده‌اند، از سایت دریافت کرده و به بررسی رشته‌های تحصیلی در ظرفیت‌ها بپردازند. این دفترچه برای شهرستان‌های دور دست کشور هم چاپ شده و از طریق باجه‌های پست در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه همه افرادی که در آزمون حضور داشتند مجاز به انتخاب رشته هستند، اظهارکرد: بنابراین دوره‌ای که داوطلب در آن مجاز به انتخاب رشته است، اهمیت دارد و داوطلبان باید از اینکه در چه دوره‌ای مجاز به انتخاب رشته هستند، اطلاع داشته باشند.

توکلی با بیان اینکه افرادی که برای آزمون ثبت‌نام نکرده‌اند هم مجاز به انتخاب رشته هستند، گفت: افرادی که ثبت‌نام نکرده‌اند هم مجازهستند همزمان با انتخاب رشته ثبت‌نام کرده، گروه آزمایشی و کد رشته محل تحصیل را از بخش دوم دفترچه راهنمای انتخاب رشته که متعلق سوابق تحصیلی است، انتخاب کنند.

وی در ادامه به توزیع ویژه‌نامه انتخاب رشته از صبح امروز از طریق باجه‌های روزنامه‌فروشی اشاره کرد و افزود: همچنین داوطلبان می‌توانند نرم‌افزارهای انتخاب رشته را از طریق سایت سازمان سنجش دریافت کنند و از طریق آن و با توجه به وضعیت علمی خود، خود را با داوطلبان مشاور در آزمون 92 و بعد از تغییرات مقایسه و مشاهده کنند.

مشاورعالی سازمان سنجش با تاکید بر اینکه داوطلبان باید به علاقه خود، گزینش بومی و سهمیه‌بندی توجه کنند، گفت: داوطلبان نباید به گونه‌ای انتخاب رشته کنند که بعد از اعلام نتایج حسرت بخورند که ای کاش اولویت دوم را اول قرار می‌دادم. همچنین باید مکانی را برای تحصیل برگزینند که از لحاظ معیشتی و اقلیمی با مشکل مواجه نشوند.

توکلی با بیان اینکه متخصص‌ترین و بهترین فرد مشاور برای یک داوطلب خود او است، افزود: زیرا فرد نسبت به خصوصیات خلقی و شخصیتی خود آگاهی و بینش بیشتری دارد. بنابراین می‌تواند بهترین انتخاب را داشته باشد. البته مطالعه دقیق ویژه‌نامه نرم‌افزار و پیک سنجش برای انتخاب رشته ضروری است.

مشاورعالی سازمان سنجش در پایان گفت: داوطلبان باید از 15 مردادماه به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کرده و کدرشته‌ محل‌هایی را که انتخاب کرده‌اند را به ترتیب وارد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۵-۱۳ ۱۴:۳۵

من 180سهميه ي شاهدوايثارگرشدم به نظرتون پزشکي شيراز تهران اصفهان قبول مي‌شم؟البته 8000هزارکشوري شدم