• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93050703266
  • منبع : نمایندگی گیلان

ایراندوست: با آمادگی خوبی به مصاف پدیده می‌رویم

سرمربی تیم فوتبال ملوان گفت: تمرینات منظمی را پشت سر گذاشته ایم و بازیکنان از آمادگی مطلوبی برخوردارند.

سرمربی تیم فوتبال ملوان گفت: تمرینات منظمی را پشت سر گذاشته ایم و بازیکنان از آمادگی مطلوبی برخوردارند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه گیلان، نصرت ایراندوست، سرمربی تیم فوتبال ملوان در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال ملوان پیش از دیدار مقابل پدیده مشهد گفت: به شکر خدا تمرینات منظمی را پشت سر گذاشته ایم و بازیکنان از آمادگی مطلوبی برخوردارند البته برخی از بازیکنان کمی دیرتر از سایرین به ما اضافه شدند که آنها هم به مرور زمان به مرز آمادگی خواهند رسید .

ایراندوست در مورد جذب بازیکنان مورد نظر کادر فنی گفت: خوشبختانه در بازار نقل و انتقالات بسیار خوب عمل کردیم و بازیکنان مورد نظرمان جذب شدند در حال حاضر نیز باشگاه در حال رایزنی با چند گزینه مورد نظر ما است که در صورت تحقق به جمع ما اضافه خواهند شد.

وی در مورد شرایط روحی بازیکنان ملوان افزود: خوشبختانه همانگونه که مالک باشگاه وعده داده بودند بخش عمده ای از مطالبات فصل گذشته بازیکنان ملوان پرداخت شد و همچنین بخشی از مطالبات این فصل بازیکنان نیز پرداخت شد که جا دارد از حسن نیت آقای محجوب تشکر کنم زیرا این امر باعث خواهد شد تا بازیکنان با روحیه خوبی وارد مسابقات شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha