• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 93050502216
  • خبرنگار : 71460

پیروزی منچستریونایتد و شکست رئال مادرید

پیروزی منچستریونایتد و شکست رئال مادرید

منچستریونایتد در رقابت‌های "گینس کاپ" برابر رم به برتری رسید. رئال مادرید نیز در ضربات پنالتی برابر اینتر شکست خورد.

منچستریونایتد در رقابت‌های "گینس کاپ" برابر رم به برتری رسید. رئال مادرید نیز در ضربات پنالتی برابر اینتر شکست خورد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رقابت‌های "گینس کاپ" بامداد امروز (یکشنبه) با برگزاری دو دیدار ادامه یافت که در آن منچستریونایتد موفق شد با نتیجه‌ سه بر دو رم را شکست دهد.

برای منچستریونایتد که با لوئیس فان خال در بازی های دوستانه قدرتمندانه ظاهر شده است، رونی دو بار و خوآن ماتا یک بار گلزنی کردند. هر سه گل منچستریونایتد در نیمه نخست به ثمر رسید. در نیمه دوم بازیکنان رم دو گل خورده را پاسخ دادند. میرالم پیانیچ و فرانچسکو توتی از روی نقطه پنالتی، گلزنان تیم ایتالیایی در نیمه دوم بودند تا این دیدار با برتری سه بر دو منچستریونایتد به پایان برسد.

در دیگر دیدار رئال مادرید که با ترکیبی از بازیکنان جوان و اصلی خود به مصاف اینتر رفته بود به نتیجه‌ بهتر از تساوی یک بر یک دست نیافت، اما در ضربات پنالتی با نتیجه‌ سه بر دو شکست خورد.

برای رئال در این دیدار گرت بیل در دقیقه‌ 10 گلزنی کرد و تک گل اینتر را نیز ایکاردی به ثمر رساند.پس از پایان 90 دقیقه‌ این دیدار به ضربات پنالتی کشیده شد که در نهایت اینتر موفق شد با نتیجه‌ سه بر دو به پیروزی برسد.

در روز نخست این رقابت‌ها میلان برابر المپیاکوس یونان با 3 گل شکست خورده بود.

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha