• یکشنبه / ۲۹ تیر ۱۳۹۳ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 93042916365
  • خبرنگار : 71460

آنری: برای رونالدو احترام قائلم اما مسی بهترین بازیکن جهان است

آنری: برای رونالدو احترام قائلم اما مسی بهترین بازیکن جهان است

ستاره سابق تیم ملی فرانسه و هم‌تیمی سابق لیونل مسی او را بهترین بازیکن فوتبال جهان می‌داند اما برای کریستیانو رونالدو نیز احترام زیادی قائل است.

ستاره سابق تیم ملی فرانسه و هم‌تیمی سابق لیونل مسی او را بهترین بازیکن فوتبال جهان می‌داند اما برای کریستیانو رونالدو نیز احترام زیادی قائل است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، لیونل مسی در جام‌ جهانی 2014 تلاش زیادی کرد تا تیمش را به قهرمانی برساند اما در نهایت موفق نشد چرا که تیمش در دیدار فینال به سد بزرگ آلمان خورد و با قبول شکست یک بر صفر برابر آلمان نتوانست به قهرمانی برسد.

تیری آنری، ستاره سابق تیم ملی فرانسه به تمجید از این بازیکن پرداخت و گفت: مسی همه ویژگی‌های یک بازیکن خوب را دارد و بازیکنی است که می‌تواند گل‌های زیادی را برای تیمش به ثمر برساند. او همیشه در خدمت تیم است و نباید از این موضوع چشم‌پوشی کرد. مسی بازیکنی است که می‌داند چطور گلزنی کند. در واقع او از کوچک‌ترین فرصت‌ها گل می‌سازد که این باعث شده به یک بازیکن ارزشمند تبدیل شود. به همین خاطر فکر می‌کنم مسی با توجه به استعداد ذاتی که دارد بهترین بازیکن جهان است. البته کار رونالدو را نیز تمجید می‌کنم. او تلاش زیادی کرده است تا به این جایگاه برسد.

آنری در ادامه گفت: درست است که رونالدو بازیکنی است که با تمرین و تلاش به این جایگاه رسیده است اما مسی با توجه به استعداد ذاتی که دارد توانسته خودش را به جایگاه بهترین فوتبالیست جهان برساند و الگوی خیلی خوبی برای کودکان است. البته بحث درباره این که مسی بهتر است یا رونالدو در سال‌های گذشته به موضوعی تکراری تبدیل شده است. دوست من، لوئیس ساها به من گفت که رونالدو در تمرینات منچستر چقدر تمرین می‌کند. برای رونالدو احترام زیادی قائلم اما با توجه به استعداد ذاتی که مسی از آن برخوردار است، او را بهترین بازیکن جهان می‌دانم.

نام «لیونل مسی» و «کریستیانو رونالدو» در فهرست اولیه نامزدهای بهترین بازیکنان اروپا در فصل گذشته دیده می‌شود اما با توجه به قهرمانی آلمان به نظر می رسد یک بازیکن آلمانی به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب شود.

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha