• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۳ / ۰۰:۲۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93041005608
  • خبرنگار : 71432

نکاتی ساده برای سلامت روزه‌داران

نکاتی ساده برای سلامت روزه‌داران

پزشکان معتقدند هیچ دلیلی وجود ندارد که روزه‌داران از یک رژیم غذایی سالم در این ماه بی‌نصیب بمانند.

پزشکان معتقدند هیچ دلیلی وجود ندارد که روزه‌داران از یک رژیم غذایی سالم در این ماه بی‌نصیب بمانند.

به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه خلیج تایمز در مطلبی تازه به نکات ساده‌ای که افراد روزه‌دار در طول ماه رمضان باید برای حفظ سلامت خود رعایت کنند اشاره کرده است:

تامین آب مورد نیاز بدن

برای آنکه در فصل تابستان بدن رطوبت خود را حفظ کند باید حدود هشت لیوان آب نوشیده شود به همین دلیل در طول ماه رمضان به افراد توصیه می‌شود تاحد امکان در ساعاتی که روزه نیستند آب بنوشند.

به تدریج افطار کنید

افراد روزه‌دار باید روزه خود را به تدریج افطار کنند. پزشکان به افراد توصیه می‌کنند افطار خود را با آب آغاز کنند و سپس از غذاهای گرم سبکی همچون سوپ، سالاد یا فنجان کوچکی آب‌میوه طبیعی مصرف کنند. همچنین در این ماه به افراد توصیه می‌شود از خرما به دلیل دارا بودن منیزیم، پتاسیم و فیبر خوراکی غافل نشوند.

مواد خوراکی دیرهضم مصرف کنید

مصرف نان‌های سبوس‌دار، گندم، جو، مواد خوراکی تازه همچون میوه و سبزیجات که میزان کمی قند دارند و سرشار از کربوهیدرات هستند باعث می‌شود فرد روزه‌دار کمتر در طول روز احساس گرسنگی کند.

خودداری از مصرف مواد خوراکی قندی و نمکی

مصرف غذاهای فرآوری شده یا حاوی میزان بالایی ادویه‌جات و نمک در این ماه توصیه نمی‌شود چرا که بدن مواد قندی را به سرعت تجزیه کرده و احساس گرسنگی سریعتر به سراغ فرد می‌آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha