• دوشنبه / ۹ تیر ۱۳۹۳ / ۱۰:۰۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 93040905087

سرنوشت بوی بد و آلودگی کارخانه "روغن قو" چه شد ؟

سرنوشت بوی بد و آلودگی کارخانه "روغن قو" چه شد ؟

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر درباره آخرین وضعیت کارگران کارخانه روغن نباتی قو با اشاره به جلسات اخیر خود با سازمان تامین اجتماعی، گفت: منتظریم معاونت فنی این سازمان، جمع‌بندی‌های نهایی را اعلام کند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر درباره آخرین وضعیت کارگران کارخانه روغن نباتی قو با اشاره به جلسات اخیر خود با سازمان تامین اجتماعی، گفت: منتظریم معاونت فنی این سازمان، جمع‌بندی‌های نهایی را اعلام کند.

رحمت‌الله حافظی در گفت‌وگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، همچنین به تصمیمات گرفته شده مبنی بر معرفی کارگران کارخانه روغن قو به پیمانکاران شهرداری و استفاده از بازنشستگی پیش از موعد برای آنها اشاره کرد و گفت: در صحبت‌هایی که با آن مجموعه داشتیم،‌ خود کارگران درخواست داشتند که از مزایای مشاغل سخت و زیان‌آور و بازنشستگی پیش از موعد استفاده کنند.

وی با اشاره به برگزاری دو یا سه جلسه با سازمان تامین اجتماعی، افزود: با شعبه 11 سازمان تامین اجتماعی، اداره کل استان تهران و اداره کل امور مستمری بگیران این سازمان جلساتی را داشته‌ایم و قرار است آخرین جمع‌بندی‌ها را معاونت فنی سازمان تامین اجتماعی اعلام کند تا مشخص شود که آیا طبق قانون،‌ کارگران می‌توانند از این مزایا استفاده کنند و اگر نه،‌ تا زمانی که شغل دیگری انتخاب نکرده‌اند تحت پوشش بیمه کارگری دربیایند.

حافظی هم‌چنین با بیان اینکه «وقتی کارگران خارج شوند، ‌کارخانه تعطیل می‌شود و آلایندگی آن از بین می‌رود»، افزود: با تعیین تکلیف کارخانه، مالکان آن می‌توانند برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند و برای تغییر محل کارخانه و تغییر کاربری زمین آن، تصمیم بگیرند.

وی با اشاره به اینکه کارخانه روغن نباتی قو، کارخانه‌ای قدیمی است که دستگاه‌های آن مستهلک شده است، گفت: در مجموع، مالکان این کارخانه - که متعلق به بخش خصوصی است – ناراضی نیستند.

وضعیت سه کارخانه دیگر نیز در دست بررسی است

رئیس کمیسیون سلامت، خدمات شهری و محیط زیست شورای شهر تهران همچنین درباره آخرین وضعیت کارخانه برق بعثت، ‌تشریح کرد: از دی ماه 92 شروع به پیگیری شرایط این کارخانه کرده‌ایم و طبق مکاتباتی که انجام شده است،‌ اقدامات خوبی برای کنترل و آلودگی این کارخانه‌ها صورت گرفته و در عین حال گزارش این اقدامات به سازمان محیط زیست ارجاع داده شده است.

وی با بیان اینکه باید این سازمان درباره وضعیت آلودگی کارخانه برق بعثت اعلام نظر کند، افزود: اگر کارشناسان سازمان محیط زیست اعلام کنند که آلودگی صددرصد رفع شده است و این موضوع را در قالب گزارش، اطلاع رسانی خواهیم کرد. اما اگر بعد از بازدید کارشناسان محیط زیست،‌ اعلام گردد که آلودگی کارخانه برطرف نشده است به سمت متوقف کردن آن پیش می‌رویم.

حافظی همچنین درباره آخرین وضعیت بررسی آلایندگی کارخانه "سیمان تهران"، گفت: در خصوص این کارخانه،‌ منتظر اعلام گزاش شهرداری هستیم. پرونده کارخانه سیمان تهران، سال قبل مختومه اعلام شد، اما با مکاتبات کمیسیون، این پرونده مجددا فعال شده است.

وی تاکید کرد: اگر شهرداری گزارش دهد که این کارخانه آلاینده است، برای طی مراحل قانونی اقدام خواهیم کرد.

فرصت دو ماهه به کارگاه تولیدی آسفالت

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شهرداری تهران هم چنین با اشاره به وجود یک کارگاه تولیدی آسفالت متعلق به یکی از پیمانکاری‌های شهرداری در منطقه 18، ‌گفت: این کارگاه در قلب منطقه مسکونی، آسفالت تولید می‌کند. به این مجموعه نیز، فرصتی دو ماهه برای توقف فعالیت‌ها و خروج از منطقه مسکونی به خارج شهر داده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha