دکتر علی اصغر فانی در نشست مشترک شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش و معاونان دانشگاه فرهنگیان گفت: با حضور دکتر مهر محمدی در دانشگاه فرهنگیان شاهد حکم فرمایی مدیریت علمی و خرد جمعی بر دانشگاه فرهنگیان هستیم.
به گزارش سرویس «آموزش و پرورش» ایسنا، عصر دیروز نشست مشترک شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش و معاونان دانشگاه فرهنگیان با حضور دکتر علی اصغر فانی برگزار شد.
در این نشست فانی با تاکید بر نقش مدرسان دانشگاه گفت: تعیین تکلیف مدرسان از جهت درجه علمی و رتبه کاری زمینه افزایش انگیزه را در آنها ایجاد میکند و انتظار میرود با پیگیری احکام مدرسان به ثبات بیشتر دانشگاه فرهنگیان هم کمک شود.
فانی با بیان این که باید وجه "تمایز دانشگاه فرهنگیان" با سایر دانشگاهها در بعد فرهنگی آن باشد اظهار کرد: تاکیدات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) ناظر به اهمیت این بعد از فعالیتهای دانشگاه است، بنابراین دانشگاه فرهنگیان در بعد "مسائل فرهنگی" باید به صورت ویژه ورود کند، زیرا اگر آموزش دانشجویان در این دانشگاه مانند سایر دانشگاهها باشد فلسفه وجودی دانشگاه فرهنگیان زیر سوال میرود.
وزیرآموزش و پرورش با اشاره به نقش کارورزی در عمق بخشی به آموزشهای دانشجو معلمان افزود: تنوع مناطق کشور ایجاب میکند الگوهای تربیت معلم مناسب با نیاز و شرایط ویژه مناطق کشور مورد مطالعه قرار بگیرد و الگوهای تربیت معلم تدوین و در بستر دانشگاه فرهنگیان اجرایی شود.
وی با اشاره به تکالیف قانونی افزود: براساس سند تحول بحث رتبه بندی و بررسی صلاحیت فردی از تکالیف جدی آموزش و پرورش است.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به درخواستهای متعدد برای ورود افراد به "دانشگاه فرهنگیان" بیان کرد: علیرغم همه فشارهایی که در این خصوص وجود دارد به صراحت میگویم ورود نیروهای انسانی کمتوان به این دانشگاه ممنوع است و هیئت علمی دانشگاه باید براساس ضوابط جذب شوند و "هیئت جذب" نباید اجازه دهد هر کسی به عنوان مدرس یا هیئت علمی وارد دانشگاه فرهنگیان شود.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در جمع فرهنگیان نمونه و اعلام حمایت ایشان از آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: این سخنان قویترین دفاع ممکن از آموزش و پرورش بود و دستگاه تعلیم و تربیت به صورت عام و دانشگاه فرهنگیان به صورت خاص باید این فرصت تاریخی را مغتنم بشمارند و از آن استفاده کنند.
فانی در پایان با بیان این که دانشگاه فرهنگیان باید به تربیت نیروی انسانی متخصص اهتمام ویژه داشته باشد، گفت: آموزش و پرورش در ستاد و ادارات استانی و مناطق از کمبود نیروهای متخصص در رنج است، بنابراین لازم است دانشگاه فرهنگیان با همکاری وزارت علوم در رشتههای "مدیریت" و "برنامه ریزی" در مقطع کارشناسی ارشد نیروهای متخصص تربیت نماید و براساس ماده 28 اساسنامه در مسیر توسعه مشارکتهای مردمی گام برداشته و در راستای کمک به مدارس غیردولتی و هیئت امنایی معلم مورد نیاز آنان را هم تربیت نماید.
انتهای پیام
نظرات