• یکشنبه / ۱ تیر ۱۳۹۳ / ۰۷:۴۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93040100071
  • خبرنگار : 71480

غریبانی: قوه قضائیه تحت تأثیر گروه‌های فشار قرار نگیرد

غریبانی: قوه قضائیه تحت تأثیر گروه‌های فشار قرار نگیرد

یک عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام با بیان اینکه "مردم به عدالت و انصاف علاقه دارند"، گفت: اگر قوه‌ قضائیه بدون وابستگی به جریان‌های سیاسی عمل کند، می‌تواند رضایت و اعتماد مردم را جلب کند.

یک عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام با بیان اینکه "مردم به عدالت و انصاف علاقه دارند"، گفت: اگر قوه‌ قضائیه بدون وابستگی به جریان‌های سیاسی عمل کند، می‌تواند رضایت و اعتماد مردم را جلب کند.

علی‌محمد غریبانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،‌ با بیان اینکه "وجود پرونده‌های کم در قوه قضائیه نشانه آرامش در جامعه است"، اظهار کرد: افزایش ساختمان‌های مدرن و جدید وابسته به قوه قضائیه نشانه وجود ناامنی، بی‌تعادلی، نارضایتی و شکایات جامعه است و قوه قضائیه به جای از بین بردن ریشه‌های این ناامنی به دنبال به رخ کشیدن قدرت خود است.

این فعال سیاسی همچنین افزود: قوه قضائیه نباید جناحی عمل کند. ما در کتب تاریخی خوانده‌ایم که عملکرد دستگاه قضایی حکومت امام علی(ع) کاملاً مستقل بود به گونه‌ای که حتی امام(ع) نیز در نزد قاضی مانند یک شهروند عادی قرار می‌گرفت و حکم قاضی را مشروع می‌دانست. جناحی عمل کردن قوه قضائیه موجب می‌شود که مردم اعتماد خود را به این قوه از دست بدهند.

وی در ادامه اظهار کرد: اکنون برخی افراد در جامعه به شاخصی تبدیل شده‌اند و با منتقدان آنها برخورد می‌شود در حالیکه عده‌ای آنقدر آزادند که به راحتی به دیگران توهین می‌کنند و تهمت می‌زنند و قوه قضائیه نیز با آنها برخورد نمی‌کند. حتی این تهمت‌ها از تریبون نماز جمعه نیز بیان می‌شود.

غریبانی همچنین با اشاره به این اعتقاد که "قوه قضائیه زیر فشار گروه‌های خاصی قرار دارد"، افزود: در زمانی که آقای یزدی رئیس قوه قضائیه بود، حقی از فردی ضایع شد و من که با ایشان تفاوت فکری داشتم، نزد وی رفتم و به ایشان اعتراض کردم که آقای یزدی از حکم قاضی در مورد این فرد متأسف شد و دستور رسیدگی به آن پرونده را صادر کرد اما اکنون دیگر از این نوع رفتارها در قوه قضائیه دیده نمی‌شود.

این عضو شورای مرکزی مجمع نیروهای خط امام در پایان تاکید کرد: قوه قضائیه باید در چارچوب قانون عمل کند تا رضایت و اعتماد مردم را جلب کند و در نتیجه مردم پشتیبان این قوه شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۴-۰۱ ۱۷:۲۳

ما خواستار اجراي عدالت براي همه و بصورت يکسان هستيم.ولي متاسفانه موضوع رسيدگي به پرونده ها بطور بسيار مشکوکي طولاني و بي نتيجه ميماند. من در ارديبهشت ماه سال 84موردحمله گروه کيف قاپها معروف به باند اکبر .... يا باند تخم مرغي ها قرار گرفتم و مبلغ 4/5 ميليون تومان که به عنوان وام مسکن از شرکت گرفته بودم توسط 4 نفر موتور سوار مسلح ربوده شد. تعداد زيادي از افراد باند ظاهرا" دستگير شدند و تعداد قربانيان نيز شايد به 40 نفر مي رسيد که به تعدادي از آنان نيز آسيب بدني رسيده بودو مجموع مبلغ به سرقت رفته نيز ميلياردي بود. اينکه چرا تا کنون ما به حقمان نرسيده‌ايم جاي بسي سئوال و تامل دارد. و پيگيريهاي بنده تاکنون بيحاصل بوده. هنوز هم اقساط وام مذکور راميپردازم. چرا بايد در جامعه اي که حکومت اسلامي حاکم است افرادي که امنيت مردم و جامعه را تا به اين حد به خطر مي اندازند و موجبات اسيب مادي و معنوي ميشوند بدون مجازات مانده و حقوق ما پايمال شود. چراتاکنون حکمي و ابلاغي دريافت نکرده ام وپرونده به فراموشي سپرده شده است؟!!