• شنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۲:۲۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93030301060
  • خبرنگار : 71357

سعید عزیزیان: برای حل مشکل ممنوع‌الخروجی‌ام به باشگاه پرسپولیس آمده‌ام

سعید عزیزیان: برای حل مشکل ممنوع‌الخروجی‌ام به باشگاه پرسپولیس آمده‌ام

سعید عزیزیان برای حل مشکل ممنوع الخروجی‌اش به باشگاه پرسپولیس رفت.

سعید عزیزیان برای حل مشکل ممنوع الخروجی‌اش به باشگاه پرسپولیس رفت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سعید عزیزیان با حضور در ساختمان باشگاه پرسپولیس برای حل مشکل مالیاتی‌اش که باعث ممنوع الخروجی او شده با مدیران باشگاه مذاکره کرد.

او دو فصل پیش با پرسپولیس قرارداد داشت و در حال حاضر به عنوان مربی دروازه‌بان‌های پدیده مشهد فعالیت می‌کند.

عزیزیان گفت: باشگاه مالیاتم را پرداخت نکرده و باعث ممنوع الخروجی‌ام شده است.

حمید مطهری، سرمربی فصل گذشته تیم امید پرسپولیس که برای گرفتن مطالبات خود به باشگاه آمده بود نیز گفت: با رحیمی صحبت کردم و او به من قول داد که طلبم را می‌دهد. متاسفانه در سال گذشته مطالبات همه مربیان و بازیکنان تیم‌های پایه به غیر از من و دستیارم پرداخته شد که این واقعا تبعیض است. من هم به رحیمی گفتم که با این شرایط دیگر در تیم‌های پایه کار نمی‌کنم.

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha