• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93023119907
  • خبرنگار : 71021

آخرین نسخه برای سرویس‌های بهداشتی

آخرین نسخه برای سرویس‌های بهداشتی

معاون طرح‌ها و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قول داد، وضعیت تک‌تک سرویس‌های بهداشتی نیمه‌کاره در سال 93 مشخص شود.

معاون طرح‌ها و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری قول داد، وضعیت تک‌تک سرویس‌های بهداشتی نیمه‌کاره در سال 93 مشخص شود.

ساخت یک‌هزار سرویس بهداشتی، میراث باقی‌مانده از دوران ریاست اسفندیار رحیم‌مشایی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است که تا کنون هیچ گزارش‌ شفافی درباره‌ی آن داده نشده است‌، فقط یک‌بار محمدعلی نجفی که در کسوت رییس این سازمان در برنامه‌ای تلویزیونی حاضر شده بود، اعلام کرد‌: کمیته‌ی سرویس‌های بهداشتی راه‌اندازی شده است، تا گزارش‌های لازم را جمع‌آوری و تکلیف را روش کند. مسوولیت رسیدگی به این قضیه به معاونت طرح‌ها و سرمایه‌گذاری‌ سازمان سپرده شد‌، هرچند در گذشته هم این معاونت مسوول پیگیری بود و گاهی اجرای طرح بین شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهانگردی و این معاونت پاس‌کاری می‌شد.

چند وقت پیش هم مسعود سلطانی‌فر که حالا رییس این سازمان است، بدون آن‌که جزییات زیادی از طرح ساخت یک‌هزار سرویس بهداشتی اعلام کند، فقط گفت: کمتر از 100 سرویس بهداشتی از آن یک‌هزار تا به کار افتاده و ردیف اعتبار این طرح هم در دو سال گذشته حذف شده و سرویس‌های بهداشتی باری برای سازمان شده است.

او همچنین گفت: در حال جمع آوری گزارش‌ها هستیم تا دست‌ کم سرویس‌های بهداشتی را که در اماکن مناسب‌تر ساخته شده‌اند، تکمیل کنیم و به مراکز بین‌ راهی نیز ابلاغ می‌کنیم که سرویس بهداشتی بسازند.

حالا سعید شیرکوند‌ - معاون طرح‌ها و سرمایه‌گذاری سازمان - که چندان عادت ندارد با رسانه‌ها گفت‌وگو کند، درباره‌ی آخرین تکلیف برای سرویس‌های بهداشتی‌ به خبرنگار سرویس گردشگری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: سرویس‌های بهداشتی یک معضل جدی است؛ اما روی طرح آن به‌دلیل عجله‌، مطالعات محدودی صورت گرفت و با همان مطالعات هم سرویس‌های بهداشتی ایجاد شد که حالا مشکلات زیادی دارد، از تملک زمین و سختی دسترسی به آن گرفته تا نداشتن آب و برق و حتا بهره‌بردار.

او ادامه داد: ما از وضعیت موجود سرویس‌های بهداشتی ساخته‌شده‌، گزارش‌های لازم را جمع‌آوری کردیم و امیدواریم بتوانیم آن‌ها را سامان‌دهی کنیم. امیدواریم در سال 93 وضعیت تک‌تک سرویس‌های بهداشتی نیمه‌کاره مشخص شود.

شیرکوند اظهار کرد: باید بهره‌برداری از این سرویس‌ها را به شهرداری‌ها یا نزدیک‌ترین مجتمع فعال واگذار کنیم یا راهکار دیگری را برای بهره‌برداری و مشخص شدن تکلیف آن‌ها پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۲-۳۱ ۱۳:۱۸

در مملكتي كه دين رسمي اسلام و در اسلام طهارت شرط اصلي عبادت مسلمانان است. وضع اسفناك و كثيف و آلوده سرويس هاي بهداشتي موجود و از همه بدتر نبودن آن در بسياري نقاط ، مايه خجالت مسئولين مسلمان بايد باشد!!!