• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۹:۴۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93022918289
  • خبرنگار : 71518

خاکپور: نباید در جام جهانی از پیش باخته باشیم

خاکپور: نباید در جام جهانی از پیش باخته باشیم

کارشناس فوتبال ایران معتقد است نباید با ذهنیتی از پیش باخته، به جام جهانی برویم.

کارشناس فوتبال ایران معتقد است نباید با ذهنیتی از پیش باخته، به جام جهانی برویم.

محمد خاکپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این که انسان به امید زنده است، اظهار کرد: اگر واقعا نا امید هستیم چرا به جهام جهانی می رویم؟! همه باید به بازیکنان امید و روحیه بدهند. مطمئنا کادر فنی هم در تلاش است تا آمادگی جسمانی بازیکنان را بالا ببرد تا بتوانیم نتایج خوبی را کسب کنیم.

وی همچنین افزود: باید با امید پا به جام جهانی بگذاریم. اگر از پیش باخته باشیم، دیگر همه چیز را باخته‌ایم. اگر تمام تلاشمان را انجام دهیم و در جام جهانی یک بازنده سربلند باشیم، خیلی بهتر است. مردم ما می‌دانند که سطح کیفی فوتبال ما در سطح رقبای ما نیست، بنابراین در صورت شکست می دانند که بازیکنان کم کاری نکرده‌اند.

خاکپور ادامه داد: چیزی که من در فوتبال تجربه کرده‌ام و می‌توانم قاطعانه در مورد آن صحبت کنم، این است که هیچ چیزی در فوتبال قطعیت ندارد. هیچ تیمی نمی‌تواند از پیروزی خود صددرصد اطمینان داشته باشد. همه اتفاقاتی که در فوتبال رخ می‌دهد که قابل پیش بینی نیست. هیچ حرکتی در بازی فوتبال تکرار نمی‌شود. در مورد نتایج بازیها احتمالات وجود دارد اما به طور قطع نمی‌توان در مورد نتیجه بازی‌ای اظهارنظر کرد.

وی اظهار کرد: امکان دارد روز بازی نیجریه، روز خوب ایران و روز بد نیجریه باشد. حتی من معتقدم در بازی با آرژانتین هم، می‌شود روز بد آرژانتین باشد.

این کارشناس فوتبال در پایان خاطر نشان کرد:‌ ما زمان را از دست داده‌ایم و در حال حاضر هم زمان برای انجام کاری نداریم. در زمانهایی که می‌توانستیم اردوهایی را برای تیم ملی تدارک ببینیم، این کار را نکردیم و حالا دیگر زمان هیچ کاری نیست و فقط باید مید داشته باشیم و حمایت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha