• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۷:۵۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93022817468
  • خبرنگار : 71038

ابطحی: وقتی برای بازگرداندن بیت‌المال تلاش شود، اعتماد مردم افزایش می‌یابد

ابطحی: وقتی برای بازگرداندن بیت‌المال تلاش شود، اعتماد مردم افزایش می‌یابد

یک عضو مجمع روحانیون مبارز اظهار کرد: وقتی مردم احساس کنند تمام تلاش‌های لازم برای برخورد با مفسدان اقتصادی و بازگرداندن اموال بیت‌المال انجام می‌شود، اعتمادشان افزایش پیدا می‌کند.

یک عضو مجمع روحانیون مبارز اظهار کرد: وقتی مردم احساس کنند تمام تلاش‌های لازم برای برخورد با مفسدان اقتصادی و بازگرداندن اموال بیت‌المال انجام می‌شود، اعتمادشان افزایش پیدا می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی ابطحی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان اینکه "متأسفانه عده‌ای در سیستم دولت قبلی توانستند پول‌هایی را جابجا کنند و به قول آقای روحانی جیب مردم را بزنند"، گفت: این افراد در زمانی که مورد حمایت و اعتماد سیستم بودند و دست به این‌گونه اقدامات می‌زدند، در ذهنشان بوده که سوءاستفاده‌های مالیشان را از قبل سازماندهی کنند و بنابراین طراحی‌های لازم را انجام دادند تا در صورتی که دستگیر شوند، بتوانند این اموال را برای خود نگه دارند.

وی ادامه داد: آنها با در نظر گرفتن تمهیداتی، راه را برای دور زدن قانون جهت جلوگیری از بازگرداندن اموالشان باز کرده‌اند به نحوی که قوه قضائیه برای برخورد با این افراد دچار مشکل و سختی شود.

این عضو مجمع روحانیون مبارز همچنین به وجود برخی کمبودهای قانونی برای برخورد با این افراد اشاره کرد و گفت: من فکر می‌کنم این امکان وجود دارد که از طریق نزدیکان این افراد و راه‌های قانونی و همچنین برخی همکاری‌های بین‌المللی، اموال این افراد در داخل و خارج از کشور شناسایی شود.

ابطحی افزود: در سیستم قضایی نیز اگر به نوعی رودربایستی وجود دارد، باید کنار گذاشته شود و اگر اشتراکی در این اموال با مدیران سابق وجود دارد، برخورد لازم را انجام دهند.

وی در پایان تاکید کرد: وقتی مردم احساس کنند که تمام تلاش‌های لازم از سوی سیستم، برای برخورد با این مفسدان و بازگشت اموال انجام می‌شود، اعتمادشان جلب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۸:۲۸

البته وقتي بيت المال بازگردانده شود نه اينکه فقط الکي بگيم داريم تلاش مي کنيم برگردانيم...

avatar
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۰۸:۳۸

با درود اميدواريم روزي برسد تمام افرادي که در اين کشور دست به اختلاس و فساد اقتصادي زده اند معرفي شوند تا مردم بدانند که چه کساني به خاطر منافع شخصي و گروهي خودشان حق الناس را در کيسه هاي خود جمع مي کنند. چه دانه درشتها و چه آن افرادي که در پائين ترين سطح مسئويت از جايگاه خود به نفع خود و اطرافيان خود سوء استفاده مي کنند. به اعتقاد من بايد ليست سياهي در سطح ملي ايجاد شود و کساني که حتي ريالي سوء استفاده مالي و تخلفي کرده اند در آن قرار بگيرند و از کارشان اخراج شوند تا بازدارندگي شديدي ايجاد شود. با اين روش اعتماد عمومي به دولتها و نظام اقتصادي افزايش مي يابد و تبعات مثبت آن در بلند مدت آشکار مي شود.

avatar
۱۳۹۳-۰۲-۲۸ ۱۴:۰۳

در مورد اختلاس چه مصلحتي بالاتر از حق الناس كه پيشوايمان علي (ع) براي حفظ آن آهن گداخته را حتي به نزديكان خود نيز نشان داد و آنان را از زياده خواهي در بيت المال برحذر داشتندو با بزرگان آن روزگار بخاطر اصل يكسان بيني درحفظ و صيانت از بيت المال تا جنگ و شهادت نيز فروگذاري نفرمودند ما وارثان چنيين ائمه اي هستيم