• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93021207721
  • خبرنگار : 71186

تاثیرات جام جهانی فوتبال بر بازار خودرو!

تاثیرات جام جهانی فوتبال بر بازار خودرو!

فعالان بازار خودرو پیش‌بینی می‌کنند آغاز مسابقات جام جهانی فوتبال رکود موجود در بازار خودرو را تشدید خواهد کرد.

فعالان بازار خودرو پیش‌بینی می‌کنند آغاز مسابقات جام جهانی فوتبال رکود موجود در بازار خودرو را تشدید خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مسابقات جام جهانی فوتبال اواخر خردادماه امسال در برزیل آغاز شده و به مدت یک ماه ادامه خواهد یافت.

در این میان مدارس و بسیاری از دانشگاه‌های کشور به دلیل همزمان شدن مسابقات جام جهانی با امتحانات پایان ترم دانش آموزان و دانشجویان، زمان برگزاری امتحانان را جلو آورده و به اوایل خرداد منتقل کرده‌اند.

در این شرایط یکی از فعالان بازار خودرو در رابطه با تاثیرات برگزاری مسابقات یک ماهه جام جهانی فوتبال بر وضعیت خرید و فروش این محصولات در بازار می‌گوید: مطمئنا با توجه به شرایط موجود مسابقات جام جهانی نیز بازار را بیش از این از خریداران خودرو خالی خواهد کرد.

به گفته کارشناسان به طور معمول در ابتدای فصل تابستان و آغاز مسافرت‌های تابستانی خرید خودرو مقداری افزایش می‌یابد، با این حال در سال جاری با توجه به قرار گرفتن مسابقات جام جهانی در ابتدای تابستان، مطمئنا مسافرت‌های تابستانی به تعویق خواهد افتاد.

از آن سو نیز پس از زمان یک ماهه برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال، ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود. در این ماه نیز از یک سو حجم مسافرت‌ها کاهش یافته و از سوی دیگر رکود بازار تشدید می‌شود.

وی با بیان این‌که با پایان ماه مبارک رمضان فصل تابستان نیز تقریبا به پایان رسیده است، تصریح می‌کند: ‌بنابراین می‌توان پیش‌بینی کرد که در تابستان سال جاری حجم مسافرت‌ها کاهش یافته و به تناسب آن خرید خودرو نیز کمتر شود.

این در حالی است که معمولا اوایل تابستان دوران رونق بازار خودرو پس از رکود دو ماهه ابتدایی بهار است با این حال در سال جاری برگزاری مسابقات جام جهانی و پس از آن شروع ماه مبارک رمضان بازار تابستانی خودرو را نیز از رونق خواهد انداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۲-۱۳ ۰۹:۳۳

ميدوني چي بيشتر از اين موارد که گفته شد باعث رکود بيشتر بازار خودرو ميشه؟ گروني هرروزه اون و توان خريد کم و کمتر هر روزمردم براي خريد خودرو و ربطي هم به فصل نداره