معاون علمی بسیج دانشجویی کشور گفت : از میدان خارج کردن نظام و ایجاد جنگ تمام عیار اقتصادی ازاقدامات غرب علیه ایران بوده که دانشجویان باید جایگاه خود را شناخته و در این مسیر قدم بگذارند.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، مرتضی فیروزآبادی در همایش کشوری «اقتصاد مقاومتی، پیشرفت درونزا» که در آمفی تئاتر پردیس دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: اقتصاد درقانون اساسی جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده و پدیده اقتصاد مقاومتی یک امر امروزی نبوده، به طوری که امام راحل(ره)، مقام معظم رهبری و قانون اساسی بر خودکفایی آن تاکید کردهاند.
وی افزود: اقتصاد مقاومتی به معنای مقاومت در برابر تهاجمات بین المللی غیر قابل نفوذ در مقابل دشمنان بوده، بنابرین اقتصاد مقاومتی مسئلهای ویژه کشور ما نیست، چرا که همه کشورها اقداماتی را در خصوص جلوگیری از آسیبپذیری اقتصاد خود از ناحیه خارج مرزها انجام میدهند.
معاون علمی بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: اگر به بیانات رهبری طی دوسال گذشته در خصوص اقتصاد مقاومتی توجه میشد بسیاری دغدغههای اقتصادی کشور کاهش مییافت.
فیروزآبادی خاطرنشان کرد: متاسفانه نمیتوان بر حل دعوای اقتصاد در کشور امیدوار بود، چرا که هنوز دعوای سیاست و فرهنگ حل نشده است .
معاون علمی بسیج دانشجویی کشور با بیان این که ایجاد تمدن نوین اسلامی، ادعای ما در نظام اسلامی است، افزود: برای تحقق این تمدن نوین که بر اندیشههای امام و رهبری مبتنی است باید از الگوی اقتصاد بومی و اسلامی بهره بگیریم.
فیروزآبادی اظهار کرد : در حال حاضراز 30 درصد واردات کشور تنها 20 درصد از آن کالاهای اساسی بوده که نیمی از اقلام خوراکی است، این آمار و عدد و رقمها نشان از این دارد که ما در تامین برخی از کالاهای اساسی با مشکل روبهرو هستیم.
وی اضافه کرد: عدم تامین معیشت مردم، وابسته بودن اقتصاد کشور به زیر ساختهای جهانی، تک منبعی کردن درآمد کشور از مهمترین آسیبهایی است که اقتصاد کشور با آن روبهروست.
معاون علمی بسیج دانشجویی در خصوص حل این آسیبها خاطرنشان کرد: تولید ملی، امنیت غذایی، تولید کالاهای اساسی و مدیریت مورد رضایت داخلی از راهکارهای اقتصاد دانش بنیان است.
فیروزآبادی تاکید کرد: فقدان مهندسی در تعاملات تجاری سبب آسیب اقتصاد کشور شده است به طوری که حدود 65 تا 70 درصد واردات قبل از تحریمها با 11کشور جهان بود.
انتهای پیام
نظرات