• دوشنبه / ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93012509341
  • خبرنگار : 71452

تولید خمیر دندان خوردنی و خوش‌طعم با کاکائوی جایگزین فلوراید

تولید خمیر دندان خوردنی و خوش‌طعم با کاکائوی جایگزین فلوراید

محققان خمیردندانی با طعم شکلات تولید کرده‌اند که در آن از عصاره کاکائو به جای فلوراید استفاده شده است.

محققان خمیردندانی با طعم شکلات تولید کرده‌اند که در آن از عصاره کاکائو به جای فلوراید استفاده شده است.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خمیردندان جدید یک شرکت، با طعم دلپذیر کاکائو مزه‌ای شبیه پودینگ دارد؛ بر خلاف اغلب خمیردندان‌ها،‌ در این محصول از فلوراید استفاده نشده است و محققان به جای آن از ماده‌ای به نام Rennou استفاده کرده‌اند.

این ماده از دانه کاکائو استخراج شده و به هیچ عنوان سمی نیست و فرد می‌تواند پس از مسواک زدن، خمیردندان را قورت بدهد.

در خمیردندان شکلاتی از تئوبرومین،‌کلسیم و فسفات بعنوان جایگزین طبیعی فلوراید استفاده شده است.

به گفته محققان، مواد تشکیل‌دهنده این خمیردندان خوش طعم علاوه بر پاک کردن، به سفیدی و استحکام دندان‌ها نیز کمک کرده و استفاده آن بویژه برای کودکان بسیار خوشایند است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha