• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 93011703518
  • خبرنگار : 71460

اعتراف سرمربی بارسا

اعتراف سرمربی بارسا

سرمربی بارسلونا پس از پیروزی برابر رئال بتیس اعتراف کرد تیمش مانند بازی‌های گذشته فوتبال زیبایی ارائه نداد.

سرمربی بارسلونا پس از پیروزی برابر رئال بتیس اعتراف کرد تیمش مانند بازی‌های گذشته فوتبال زیبایی ارائه نداد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بارسلونا موفق شد شب گذشته در خانه برابر رئال بتیس قعر جدولی به پیروزی 3 بر یک برسد تا از کورس قهرمانی عقب نماند.

خرادو مارتینو سرمربی تیم بارسلونا پس از بازی تیمش برابر بتیس و برتری 3 بر یک شاگردانش با ابراز رضایت از نتیجه بازی اذعان کرد پیروزی تیمش مدیون استعداد فردی بازیکنانش بود نه نمایش تیمی بارسلونا.

مارتینو در ابتدا گفت: امروز از تمامی بازیکنانم استفاده کردم زیرا می‌دانستم که دیدار دشواری پیش‌رو داریم. بتیس برای فرار از قعر جدول به برد نیاز داشت و این کار را برای ما سخت کرد. آنها پرس و فشار وحشتناکی را روی ما ایجاد کردند و ما با هنر و استعداد فردی بازیکنانمان بود که پیروز شدیم. در مجموع شاید امشب یکی از معدود مسابقاتی بود که ما تنها در گرفتن نتیجه از حریف برتر بودیم نه چیزی غیر از آن.

سرمربی آرژانتینی بارسلونا در ادامه گفت: برای قهرمانی باید نمایش‌هایی بهتر از دیدار امشب ارائه دهیم. من بهانه‌جویی را دوست ندارم اما این یک واقعیت است که ما سه‌شنبه شب گذشته دیدار فوق العاده دشواری را برگزار کردیم و از طرفی باید به فکر دیدار چهارشنبه نیز می‌بودیم و کمی طبیعی است که وقتی در یک هفته دو دیدار سرنوشت‌ساز و بزرگ پیش‌روی خود دارید، دیدار میان آن دو بازی به آن خوبی که انتظار دارید درنیاید و نتوانیم نمایش خوبی ارائه کنیم. البته که از پیروزی تیم و حفظ فشارمان بر اتلتیکوی صدرنشین راضی و خشنود هستم.

مارتینو در پایان گفت: من پیش از این نیز گفته بودم که دیدار برابر بتیس برای رقابت‌مان در لیگا حیاتی است و اصلا فکرم را متوجه دیدار چهارشنبه در لیگ قهرمانان نخواهم کرد. دوست داشتم که شرایط بازی به گونه دیگری پیش می‌رفت تا بتوانم به چندی از بازیکنانم استراحت بیشتری بدهم اما متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

بارسلونا چهارشنبه در لیگ قهرمانان اروپا در حالی برابر آتلتیکو مادرید به میدان خواهد رفت که در دیدار رفت در ورزشگاه نوکمپ به تساوی یک بر یک رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha