• دوشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۲ / ۰۱:۵۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92120502471
  • خبرنگار : 71186

قیمت خودرو کاهش می‌یابد؟

قیمت خودرو کاهش می‌یابد؟

دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر کاهش قیمت خودرو با توجه به شرایط فعلی امکان تحقق نخواهد داشت.

دبیر انجمن خودروسازان ایران گفت: اظهارات سخنگوی دولت مبنی بر کاهش قیمت خودرو با توجه به شرایط فعلی امکان تحقق نخواهد داشت.

احمد نعمت‌بخش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: پیش از این نیز آقای نوبخت در کسوت مشاور رییس‌جمهوری از کاهش قیمت خودرو سخن گفته بود.

وی با بیان این‌که در آن زمان در جلسه‌ای واقعیت‌های صنعت خودرو را برای وی تشریح کردیم، خاطرنشان کرد: در این جلسه آقای نوبخت پذیرفت که امکان کاهش قیمت خودرو وجود ندارد.

دبیر انجمن خودروسازان‌ ایران ادامه داد:‌ برای اطلاع همگان مجددا یادآوری می‌کنم که شورای رقابت در فرمول خود مبنای قیمت‌گذاری خودروها را ارز مبادلاتی 2500 تومانی قرار داده است.

وی افزود:‌ این در حالی است که خودروسازان تمام نیاز خود به ارز را از بازار آزاد تامین کرده‌اند و به این ترتیب حتی براساس همین فرمول فعلی نیز قیمت خودرو نسبت به نرخ‌های فعلی باید افزایش یابد.

نعمت‌بخش با بیان این‌که با توجه به کاهش نرخ ارز آزاد از 3500 تومان به 3000 تومان میزان زیان خودروسازان کاهش یافته است، تصریح کرد:‌ در شرایطی که تولید محصولات همچنان با ضرر و زیان همراه است سخن گفتن از کاهش قیمت خودرو برخلاف واقعیت‌های اقتصادی کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۰۸:۴۷

مگه نميگن ضرر داره ؟ خب توليد نکنن . فقط يه سوالي چه طور شما با اين همه سوبسيد و وام و ارز و کارگر ارزان و انرژي ارزان و ماليات کم و ... سود نداره ولي براي کارخانجات اروپايي و امريکايي با آن همه هزينه هاي سرسام آور و ... سود داره ؟ کارگر 3000 دلاري رو با کمتر از 200 دلار در اختيار داريد ، انرژي ارزان داريد و... خب توليد نکنيد . بگذاريد مردم ماشين خارجي سوار بشن،چه اصراريه که شما ضرر کنيدو ما به 3 برابر قيمت پول ماشين بي کيفيت بديم،والا به خدا ما راضي به ضرر شما نيستيم.از ايسنا خواهش ميکنم، گزارشي در مورد توليد خودرودر کشورهاي ديگه ارائه کنه،چه دليلي داره مردم ايران اين همه پول الکي بدن،خب مثل همه ي مردم دنيا پول ميدن ماشين ميخرن ولي نه اينکه12000دلار پول پژو30سال پيش بدن با همين پول ماشين روز سوار بشن.خواهش ميکنم از ايسنا گزارشي ترتيب بدين،چه لزومي داره اينقدر گمرک بالا باشه،به اسم حمايت از توليد، و ظلم به مردم،و همچنين ظلم به توليد کننده که اينقدر ضرر کنه ! گمرکي ماشين رو برداريد جلوي اين همه ضرر گرفته بشه .

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۰۹:۰۳

*نمي خريم تاقيمت هابيادپايين*

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۰۹:۱۸

خوب خدارو شکر!!!

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۰۹:۲۲

ادعا زياد، پاسخگويي، تدبير و مديريت زير صفر، توقع بي نهايت....

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۰۹:۴۲

اسم کاهش قيمت که مياد فوري اين آقاي نعمت بخش مي پره وسط که چرا کاهش قيمت؟ کارم نداره مقصود گوينده کاهش قيمت تخم مرغ هست يا شامپو بچه يا.. کلا با کاهش مخالفه

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۱۰:۱۷

اي بابا ! هر روز يکي مياد نظر ميده واعصاب همه رو بهم ميريزه. مردم فقط همت کنيد صفر نخريد تا به زانو در بيان

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۱۰:۲۰

آخه قيمت ميره بالا کيفيت مياد پايين يعني به اينا باشه يک سمند با کيفيتو ميگن 50 ميليون قيمتشه

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۱۰:۲۲

آقاي عزيز! وقتي که براي اولين بار قيمت ارز بالا رفت چرا شما سريعا قيمت هار را بالا برديد ؟؟ در صورتي که تا مدتي انبار خودروسازان پر بود از قطعاتي که با ارز 1236 ت خريداري شده بود ...