• شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92111207828
  • خبرنگار : 71480

سیدهادی خامنه‌ای: تا حصرها تمام نشود سرمایه خارجی به کشور نمی‌آید

سیدهادی خامنه‌ای: تا حصرها تمام نشود سرمایه خارجی به کشور نمی‌آید

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام تاکید کرد: فشار، تهدید و جوسازی تندروها نباید دولت را از وعده‌هایی که داده و امیدهایی که ایجاد کرده است، منصرف کند.

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام تاکید کرد: فشار، تهدید و جوسازی تندروها نباید دولت را از وعده‌هایی که داده و امیدهایی که ایجاد کرده است، منصرف کند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدهادی خامنه‌ای در دیدار اعضای سازمان جوانان و دانشجویان مجمع نیروهای خط امام گفت: دولت موظف است بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی و نیز قوانین عادی، حق آزادی بیان و نشر را تضمین و نگهبانی کند و اجازه ندهد این حقوق و آزادی‌های اساسی ملت صدمه بخورد.

وی شیرین‌ترین و تلخ‌ترین خاطره زندگی خود را ورود امام به ایران و نیز رحلت ایشان عنوان کرد و افزود: ده روزِ فاصله ورود امام به ایران تا پیروزی انقلاب یک شگفتی بزرگ در تاریخ ایران بود. برخی از نیروهای ملی به امام در پاریس پیغام می‌دادند که امنیت لازم برای ورود ایشان به ایران فراهم نیست اما امام تصمیم به بازگشت گرفتند و نشان دادند حتی از خارج کشور در مقایسه با کسانی که از داخل ایران برای ایشان تحلیل و نظرشان می‌فرستادند، اوضاع و احوال را بهتر در کنترل دارند.

رئیس پژوهشکده تاریخ اسلام در ادامه درباره آرمان‌ها و اهداف اولیه انقلاب اسلامی اظهار کرد: مثل هر انقلابی آرزو داشتیم اهداف و آرمان‌های اولیه به قوت خودش باقی بماند و ضعف و سستی در پیگیری و تحقق آن آرمان‌ها بوجود نیاید اما امروز متأسفانه روند انقلاب آن طوری که انتظار می‌رفت، نتوانستیم به اهداف انقلاب برسیم. این نگرانی‌ها را ما از همان اوایل دهه شصت داشتیم و این دغدغه‌ها را در نطق پیش از دستوری در سال ۶۳ بیان کردم و آن همان تسلط روابط بر ضوابط بود.

دبیرکل مجمع نیروهای خط امام در ادامه اظهار کرد: از همان سال‌های ابتدای انقلاب این اشکالات بروز پیدا کرد و تا امروز متراکم شده و تبدیل به یک معضل اساسی شده است که البته ریشه در مسائل فرهنگی ما دارد. عناصر و افکار بیگانه از انقلاب وارد عرصه شد و بخشی از اندیشه‌ها و تفکر ما را در اختیار گرفت که اساساً از ابتدا در اندیشه ناب امام و انقلاب نبود. تفاوت زیادی می‌بینیم از آنچه نظام و انقلاب امروز تلقی می‌شود با آنچه در آن سال‌ها مدنظر امام و انقلابیون اصیل و پیشرو بود.

سیدهادی خامنه‌ای در ادامه، از انقلابیون پیشرو با تعبیر «السابقون انقلاب» یاد کرد و گفت: در این ایام دهه فجر جا دارد از السابقون انقلاب که بویژه در این سال‌های اخیر مورد بی‌مهری قرار گرفتند یاد کنیم؛ آقایان مهندس میرحسین موسوی و مهدی کروبی و سرکار خانم دکتر زهرا رهنورد که در حبس خانگی گرفتار هستند و امیدواریم هرچه زودتر از این بلایا خلاصی حاصل کنند و سلامتی کامل و برخورداری از شرایط عادی زندگی و نیز برخورداری از حقوق اجتماعی و فردی نصیب ایشان شود.

نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه به یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و یادآور شد: انتخاباتی شکل گرفت و بخشی از نابسامانی‌های ساختاری حکومت ما به سامان رسید و دولتی سرکار آمده است که در آن تعادل و توازن در اندیشه و عمل و تناسب در ساختار و تناسب در انتخاب نیروهای انسانی است و می‌توان امیدوار بود که به تدریج مشکلات با این دولت حل شود؛ البته انتقاد و راهنمایی عده‌ای از دلسوزان هم در ادامه راه لازم است.

وی همچنین گفت: از جمله انتقاداتی که می‌توان به دولت مطرح کرد، این است که دولت باید توسعه متوازن و همه‌جانبه را مدنظر قرار دهد و تکیه صِرف بر روی حل مشکل دیپلماسی کشور و عبور از بحران هسته‌ای در عین حال که لازم است، اما کافی نیست و تأمین‌کننده ابعاد گوناگون توسعه متوازن و همه‌جانبه نیست. دولت‌های نهم و دهم ضربات سنگینی به اقتصاد کشور وارد کردند و تورم و گرانی و وابستگی و بیکاری فزاینده یادگار دولت گذشته است و بازار ما در اختیار چین و ترکیه بود. فقط استان سیستان و بلوچستان در دوره اصلاحات می‌توانست گندم خاورمیانه را تأمین کند اما در پی بی‌تدبیری‌های دولت قبلی، امروز ما واردکننده گندم هستیم. همه این معضلات و مشکلات در جای خود باید رسیدگی شود اما نباید در مسائل سیاسی و فرهنگی که ضربات کمتر از عرصه اقتصادی نبود فراموش شود.

این فعال سیاسی همچنین با بیان اینکه "در عرصه سیاسی و فرهنگی و نبود آزادی‌های سیاسی و مطبوعاتی و استقرار فضای رعب و اختناق در کشور، دولت قبل ضرباتی به مراتب سنگین‌تر از عرصه اقتصاد به کشور وارد کرد که دولت جدید نباید از آن غافل شود"، خاطرنشان کرد: وقتی رئیس‌جمهور محترم در اجلاس داووس از دنیا دعوت به سرمایه‌گذاری اقتصادی در ایران می‌کند اما هنوز فضای امنیتی بصورت کامل در کشور برچیده نشده است، دنیا نمی‌تواند به این دعوت رئیس‌جمهور اعتماد کند.

وی ادامه داد: وقتی مسأله حصر آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد حل نشده و نهادهای نظامی و شبه نظامی فرادستی دارند و خارج از قانون در عرصه‌های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی جولان می‌دهند، نمی‌توان انتظار داشت سرمایه‌گذار خارجی سرمایه‌اش را به کشور بیاورد. در نتیجه توسعه متوازن و همه‌جانبه راه حل برون‌رفت از مشکلات است و تکیه صرف بر روی حل مشکل هسته‌ای و نیز تلاش برای کاهش تورم بدون ورود دولت به مسائل و معضلات سیاسی و فرهنگی کارگشا نیست.

بر اساس این گزارش، پیش از سخنان سیدهادی خامنه‌ای، مراسم جشن تولد شصت و ششمین زادروز وی توسط سازمان جوانان مجمع نیروهای خط امام و کارکنان و اعضای هیأت علمی پژوهشکده تاریخ اسلام برپا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۱-۱۲ ۱۲:۴۷

گروه اقتدار گر گوش كنند و جوانان امروز بدانند در سال 57 چه آرمانهاي داشتيم و امروز بعضي با استفاده از نام نيك شهيد رجايي چه ضرباتي به اين مملكت و انقلاب زدند.