یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: کاهش اکسیژن و آلودگی هوا یکی از عوامل خشکی پوست در افراد است.
نسرین یادگاری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مرکزی، در خصوص علل بروز خشکی پوست اظهار کرد: خشکی پوست به جهت کاهش یا کمبود ویتامینهای A،B1 و B2، همچنین کاهش میزان پروتئین در بدن ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه مصرف آب و مایعات به طور طبیعی از خشکی پوست در افراد جلوگیری میکند، افزود: مصرف سبزیجات زرد و نارنجی مانند هویچ، سبزیجات تیره همچون اسفناج و سبزی خوردن و یا میوههایی همچون پرتقال ویتامین A بدن را تأمین میکنند و مصرف آنها به کاهش خشکی پوست میانجامد.
یادگاری اضافه کرد: غلات و نان به ویژه نان سنگک که حاوی سبوس است و انواع جوانهها مانند جوانه گندم سرشار از ویتامین B هستند و میتوانند کمبودهای بدن را تأمین کنند.
وی با بیان اینکه برای رفع نیاز بدن به پروتئین و کاهش خشکی پوست لازم است که انواع حبوبات، تخممرغ و مغزها مصرف شود، تصریح کرد: این مواد باید به صورت خام و یا بخارپز مصرف شود، در غیر این صورت ویتامین و پروتئین موجود در آنها از دست میرود.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان با تأکید بر اینکه آلودگی هوا منجر به خشکی پوست در افراد میشود، عنوان کرد: در شرایطی که هوا آلوده است اکسیژن هوا کاسته میشود. این امر به کاهش تبادل اکسیژن با پوست منجر میشود و خشکی پوست را به همراه خواهد داشت.
یادگاری پیشنهاد کرد: بهترین راه برای افزایش اکسیژن مورد نیاز پوست، مصرف آب، مایعات، میوه و سبزیجات است تا نیاز بدن تأمین شود. افراد بزرگسال لازم است که روزانه 6 تا 8 لیوان آب بنوشند، همچنین کودکان نیز با مصرف روزانه 4 تا 6 لیوان آب نیاز بدن خود را رفع کنند.
انتهای پیام

نظرات