• دوشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۲ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92110704304
  • منبع : نمایندگی گیلان

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

حضور ایران در مذاکرات ژنو 2 نوعی دفاع از حقوق مردم سوریه بود

حضور ایران در مذاکرات ژنو 2 نوعی دفاع از حقوق مردم سوریه بود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه حضور ایران در مذاکرات ژنو 2 نوعی دفاع از حقوق سوریه بود، گفت: غرب نه از ایران هسته‌ای بلکه از ایران اسلامی به عنوان ابرقدرت منطقه هراس دارد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه حضور ایران در مذاکرات ژنو 2 نوعی دفاع از حقوق سوریه بود، گفت: غرب نه از ایران هسته‌ای بلکه از ایران اسلامی به عنوان ابرقدرت منطقه هراس دارد.

صفر نعیمی‌رز، نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه گیلان، درخصوص مذاکرات ژنو 2 و عدم حضور ایران در این نشست، اظهار کرد: ایران از همان اول نیز مایل به شرکت در این گردهمایی نبود اما سوریه و برخی از کشورهایی که موج بیداری اسلامی در آنها شکل گرفته تمایل داشتند ایران در آن گردهمایی شرکت کند.

وی افزود: ایران فقط مدافع حق و حقوق خودش نیست بلکه هر کجا که بویی از انسانیت، الهیت و اسلامیت می‌آید و اگر حقی از آن ملت تضییع شود یا در حقشان ظلم و تعدی روا داشته شود، ایران خود را موظف می‌داند که از حق و حقوق آنها دفاع کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس متذکر شد: در حقیقت حضور ایران در مذاکرات ژنو 2 نوعی دفاع از حقوق سوریه و مردمش بود، اکنون با توجه به عدم حضور ایران در این مذاکرات آنها موضع ایران را در قبال مردم سوریه می‌دانند بنابراین مجبورند در تصمیم‌گیری‌های خود محتاط باشند.

نماینده مردم آستارا با اشاره به مذاکرات ژنو و نتایج آن، ادامه داد: ایران مذاکرات ژنو 1 را به رسمیت نشناخته است و به طور حتم نتیجه‌ای که از مذاکرات ژنو 2 اتخاذ می شود نیز مورد تایید ایران نخواهد بود زیرا آنها بدون حضور ایران حق ندارند تصمیماتی را به مرحله اجرا بگذارند.

نعیمی اظهار کرد: آنها در ارتباط با ایران نگاه تحقیرانه‌ای دارند، آنها روی کشورهایی نظیر فلسطین، سوریه و ... که موج بیداری اسلامی در آنها شکل گرفته، حساسیت ندارند اما از ایران چون ابر قدرت اسلامی در منطقه است، هراس دارند، در واقع غرب نه از ایران هسته‌ای بلکه از ایران اسلامی به عنوان ابرقدرت منطقه هراس دارد.

وی در پایان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه بین‌المللی میان کمیسیون‌های سیاست خارجه ایران و مکزیک، متذکر شد: در حقیقت این تفاهم‌نامه شامل مسائل و ارتباطات بین‌المللی میان جمهوری اسلامی و کشور مکزیک است که در مورد موضوعات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و آموزشی به همکاری و تبادل نظر خواهند پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

بي عدالتي اين سازمان هاي ملل به ملت هاي مظلومي جهانيان ثابت شده است 60 ساله از دستش هيچ کاري برنمي ياد تمامي ملت هاي جهانيان شاهد است براي ملت بي گناه و بي دفاع فلسطينيها هيچ نوانسته کاري بکند مشکل جنگ درسوريه ژنو 2 و غير حل نمي شود و فقط به قدرتي ارتش سوريه و بايد انتقام از تمام تروريست ها انتقام بگيرند