• یکشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۲ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92102916496
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

یک متخصص گوارش و کبد:

زخم معده می‌تواند بدون علامت تا سوراخ شدن معده پیش رود

زخم معده می‌تواند بدون علامت تا سوراخ شدن معده پیش رود

یک متخصص گوارش و کبد، درد همراه با استفراغ و درد سر دل را از جمله علائم بیماری زخم معده عنوان و خاطرنشان کرد: در برخی موارد هم امکان دارد این بیماری بدون علامت تا سوراخ شدن معده پیش رود.

یک متخصص گوارش و کبد، درد همراه با استفراغ و درد سر دل را از جمله علائم بیماری زخم معده عنوان و خاطرنشان کرد: در برخی موارد هم امکان دارد این بیماری بدون علامت تا سوراخ شدن معده پیش رود.

دکترمهدی زبیری در گفت‌وگو با خبرنگار«سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه کرمانشاه، با اشاره به شیوع زخم معده در افراد مسن، گفت: این بیماری به دلایل متفاوتی در افراد ایجاد می‌شود که بیشتر موارد آن در افراد میانسال بروز پیدا می‌کند.

زبیری افزایش اسید معده ناشی از آلودگی‌های میکروبی و نیز افزایش میزان مصرف داروهای مسکن را موجب ایجاد زخم معده در افراد عنوان کرد.

به گفته این متخصص گوارش و کبد، افزایش اسید معده علاوه بر ایجاد زخم امکان دارد موجب ایجاد سوراخ در معده نیز شود که در این حالت تنها ظرف 48 ساعت می توان فرد بیمار را نجات داد.

وی با اشاره به اینکه در پنج درصد موارد زخم معده می تواند علامت سرطان معده باشد، گفت: به همین علت در موارد زخم معده تکه برداری توسط پزشک نیز تجویز می‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، درد همراه با استفراغ و درد سر دل را از جمله علائم زخم معده عنوان و خاطرنشان کرد: در برخی موارد نیز امکان دارد زخم معده بدون علامت ایجاد شده و فرد زمانی متوجه شود که معده دچار خونریزی و سوراخ شدگی و یا حتی انسداد در مسیر لوله گوارشی شود.

وی در خصوص نحوه درمان این بیماری گفت: چنانچه زخم در اثر وجود میکروب ایجاد شده باشد می توان با تجویز داروهایی که موجب هضم میکروب شود زخم معده ایجاد شده را درمان کرد.

این متخصص گوارش و کبد گفت: درخصوص تاثیر داروهای مسکن در ایجاد زخم معده نیز می توان با قطع این داروها زخم معده را درمان کرد.

به گفته زبیری این امکان وجود دارد که علی رغم درمانهای دارویی برخی زخم‌های معده بهبود پیدا نکند که برای این گونه موارد باید نوع دارو را عوض کرد و یا طول مدت درمان و مصرف داروها را افزایش داد.

وی با اشاره به اینکه رژیم غذایی ویژه‌ای برای بیماران دارای زخم معده توصیه نمی‌شود، خاطرنشان کرد: توصیه ما بر این است که از خوردن هر آنچه که این بیماران را اذیت می‌کند پرهیز شود که عمده این غذاها را غذاهای چرب، پرادویه و نیز ترشی تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha